Как да получите гласови команди върху Samsung GalaxyТелефонни модели Samsung Galaxy имат две отделни програми гласова команда: „. S-Voice“ „Гласови команди“ и В зависимост от модела, на единия или двамата програмите ще бъде фабрично инсталиран на телефона: Galaxy S3 и на по-късните модели разполагат с S-Voice, докато по-старите версии само пренасят гласови команди. В актуализации на Galaxy S3 и по-нови версии, всички функции на гласовите команди са включени в S-Voice. Програмата за гласови команди дръжки основния телефон и вградени приложения, свързани команди, докато „S-Voice“ е по-скоро като личен асистент и може да се справи по-сложни команди.

Активирайте S-Voice
S-Voice винаги е включен и може да бъде достъпен по два начина за Galaxy S3 и късните телефони. Можете или открита S-Voice, като изберете S-Voice ап от началния екран или чрез двойно почукване върху бутона дома. И двата метода ще започне подканата „S-Voice“. Напомнянето „S-Voice“ може да бъде рестартиран, като натиснете бутона на екрана микрофон или с думите „Здравейте Galaxy.“

S-Voice Употреби
S-Voice приложението могат да бъдат използвани за издаване на команди на телефона като личен асистент. Например, можете да стартирате S-Voice и да каже „Позвънете John“ S-Voice ще намерите вашия списък с контакти за „John Doe“, отворете телефона приложението и да се обадя „John Doe.“ Освен това, програмата може да се използва за стартиране на навигацията приложението и включва дестинация, като казва нещо като „Отидете до Chicago City Hall.“ S-Voice приложението може да се използва за добавяне и премахване назначения от прилагането на разписанието или изпълни Google търси чрез уеб браузъра.

Voice Control Активирането
Можете да активирате гласови команди чрез отваряне на „Voice Commands“ ап при моделите Galaxy S и Galaxy S2 и следвате инструкциите на екрана, за да изберете кои приложения ще използвате функциите на гласов контрол. В „Гласови команди“ ап функции са интегрирани в версиите на S-Voice Galaxy S3 и S4 Galaxy. За да се даде възможност на гласови команди за тези телефони, отворете S-Voice приложението, натиснете бутона „Меню“ по телефона, изберете „Настройки“ и завъртете „Voice Control“ плъзгача в положение включено. Менюто за настройка ви позволява да се даде възможност на гласов контрол функции за входящи повиквания, на алармения часовник, камерата и вграден музикален ап.

Voice Control приложения
„Voice Commands“ ап работи с няколко функции на телефона. Например, можете да изречете „Приеми“ или „Откажи“, когато имате входящо обаждане на телефон, или отговорете или откажете разговор. Освен това, можете да използвате гласови команди, да каже будилник на телефона си, за да „Стоп“ или „Snooze.“ Гласовите команди имат някаква ограничена употреба в приложения на камерата и музикални. Приложението за камерата ще реагира на думата „стреля“, за да направите снимка, когато гласови команди са включени, което може да бъде полезно за правене на снимки, ако не сте да държите телефона. Освен това, музика ап може да бъде конфигуриран да реагира на гласови команди като „Напред“, „Пауза“, „Play“ и „Намаляване на звука“.

Дано да съм ви бил полезен…

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Представен Honor 70 Lite: Характеристики и цена!
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy Z Fold 5
  3. Разкрито име на версията на Android 15
  4. iPhone 11 падна в езерото, пуснат след 1 седмица: Резултатът е невероятен!
  5. Как да добавите приятел в Spotify?

You may also like...

1 Response

  1. Валентин каза:

    ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА СТАТИЯТА. ПОЛЕЗНО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.