Как да правите тегления от Binance?Какви са стъпките за теглене на Binance? В тази статия обяснихме какви стъпки трябва да се предприемат, за да изтеглите пари от сметката на борсата за крипто пари.

Binance позволява тегленията да се правят по много практичен начин. И така, какви стъпки трябва да предприемете, за да изтеглите пари от сметката на популярната борса за криптовалута? В тази статия ще отговорим на въпроса, който много хора си задават въпроса.

Прочети Още: Какво е VeChain (VET) монета, как да купя?

Криптовалутите придобиха огромна популярност по света, особено през последните години. Толкова много, че хиляди криптовалути се появиха след Bitcoin и Ethereum. Пускането на пазара на криптовалути, наречени алткойни, разнообрази света на криптовалутите.

В света на крипто парите е необходим обмен на криптовалута, за да се правят транзакции като покупка или продажба. Днес има много борси за криптовалута. Сред тях е Binance. Тази платформа е предпочитана от много хора по света.

Binance позволява много лесно да се правят много транзакции, включително депозити. И така, какви стъпки трябва да се предприемат, за да се изтеглят пари от сметката в популярната платформа за крипто пари? Ще отговорим на този въпрос в нашата статия.

Какви са стъпките за теглене на Binance?

 • Посетете уебсайта на Binance.
 • Влезте в акаунта си.
 • Кликнете върху менюто „Портфейл“ в горния десен ъгъл.
 • Вижте категорията „Издърпване Изтегляне“.
 • Въведете IBAN.
 • Въведете сумата пари.
 • Натиснете бутона „Потвърди“.
 • Изберете опцията „Можете да теглите Български лева само по вашата банкова сметка, регистрирана на ваше име“.
 • Кликнете върху бутона „Потвърди“.

Задават се различни въпроси относно популярната борса за криптовалута. Сред тези въпроси е как парите по сметката могат да бъдат прехвърлени по банковата сметка. Възможно е този процес да се извърши много лесно.

За да изтеглите парите си от акаунта си, първо трябва да посетите уебсайта на Binance TR чрез уеб браузър. След като разгледате уебсайта, щракнете върху бутона „Вход“ в горния десен ъгъл.

Ако сте избрали Apple или Google, когато създавате акаунт, можете да влезете в акаунта си, като изберете един от тези два бутона на екрана за вход. Ако не сте избрали едно от тези при регистрацията, можете да влезете в акаунта си чрез имейл или телефонен номер.binance izteglyane na sredstva

Binance също позволява влизане в акаунта с QR код. За да влезете в акаунта си по много практичен начин, можете да сканирате QR кода на уебсайта от мобилното приложение на Binance и по този начин лесно да влезете в акаунта си.

След като влезете в акаунта си, ще бъдете посрещнати с главната страница на платформата. Кликнете върху менюто „Портфейл“ в горния десен ъгъл на началната страница. Ако направите това, ще видите различни категории, а именно „Салда“, „Депозит“, „Тегления“, „История на депозити и тегления“ и „История на разпределение“.

След като щракнете върху менюто „Портфейл“, влезте в категорията „Теглене“ от прозореца, който се отваря. Въведете своя IBAN адрес от раздела „ОПИТАЙ“ на страницата, която се отваря. Нека подчертаем, че IBAN адресът трябва да принадлежи на вас. Не можете да теглите пари към сметка, която принадлежи на някой друг.

След като въведете IBAN, трябва да определите сумата, която искате да изтеглите. След като въведете сумата, кликнете върху бутона „Потвърди“, който се намира в долната част на страницата. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец.

В прозореца, който се отваря, маркирайте опцията „Можете да теглите турски лири само по вашата банкова сметка, регистрирана на ваше име“. Натиснете отново бутона „Потвърди“, за да завършите процеса. Ако щракнете върху този бутон, парите във вашата сметка ще бъдат прехвърлени по вашата банкова сметка.

Можете да проверите дали парите са депозирани по вашата сметка чрез интернет банкиране или мобилно банкиране и можете да изтеглите парите си чрез банкомат. Трябва само да следвате тези стъпки, за да изтеглите пари от популярната борса за криптовалута.binance izteglyane na sredstva woman

Забележка: Има някои моменти, на които трябва да обърнете внимание, преди да изтеглите парите от сметката си на борсата за крипто валута. Можете да теглите средства само по акаунта, регистриран на ваше име. Така че банковата сметка трябва да принадлежи на вас. Не можете да теглите пари към друга сметка, която принадлежи на някой друг.

Ще срещнете предупреждения, че трябва да изтеглите пари чрез платформата за крипто пари към личната си банкова сметка. В този контекст, когато натиснете бутона „Потвърди“, ще видите опцията „Можете да изтеглите български лева само по вашата банкова сметка, регистрирана на ваше име“. Подобно предупреждение ще се появи от дясната страна на страницата.

На страницата, където се извършва тегленето, има информация, че тегленията до български лева се поддържат от FAST. Посочено е, че ако изтеглената сума е равна на или по-малка български лева, тегленето може да бъде направено 24/7 във всяка банка.

В тази статия сме обяснили много подробно как да теглите пари от популярната борса за криптовалута. Следвайки тези стъпки, можете да завършите процеса без никакви проблеми. Можете също така да разгледате статията, в която отговорихме на въпросите какво е алткойн и как да го закупите.

Подобни публикации

 1. Сумата, депозирана в биткойн EFT, е обявена: Числото е изумително!
 2. Известна като третата по големина борса за криптовалута, FTX обяви фалит
 3. Биткойн на стойност три милиарда долара, вижте откъде идва!
 4. Какво е VeChain (VET) монета, как да купя?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.