Как да прехвърлите видео файлове от един Samsung Galaxy S 2

Смартфони на Samsung Galaxy S 2 имат висока резолюция камери, които могат да снимат видео с високо качество. Недостатъкът на висококачествено видео е, че, освен ако не са много кратки, те са може би прекалено дълго на приятел. Ако имате таван план за данни, може да не искате да използвате вашия ограничена честотна лента, за да ги качите на сайта облак съхранение, един от двамата. Можете, обаче, дръпнете си клипове правото на разстояние от вашия смартфон с помощта на кабел USB синхронизация, за да го свържете към компютъра си прав.

Инструкции: Как да прехвърлите видео файлове от един Samsung Galaxy S 2

Нещата които ще ви трябват :

  • Компютър
  • USB кабел за синхронизация

1). Включете синхрон кабела в микро-USB порта на вашия Samsung Galaxy S2.

2). Свържете USB щепсела на синхронизация кабела в USB порта на компютъра. След като вашият телефон усеща връзката, той автоматично преминава в режим на прехвърляне на данни.

3). Изберете „Отвори устройство за преглед на файлове“ опция в прозореца AutoPlay, който се появи на екрана на вашия компютър.

4). Кликнете два пъти върху „Телефон“ папка в прозореца File Explorer. Отидете до папката, в която сте настроили вашия Galaxy S 2, за да спаси видеоклипове. Ако не сте сигурни, започнете с папката DCIM.

5). Натиснете „Файл“, следвана от „Отвори нов прозорец“, за да се отвори нов прозорец File Explorer.

6). Отворете папката, в която искате да запишете видеоклипове от вашия фотоапарат в новия прозорец.

7). Кликнете прозореца на Explorer File за вашия Galaxy, а след това щракнете върху видеоклипа, който искате да копирате, за да го маркирате. Натиснете бутона „Начало“ в раздела, а след това като натиснете „Изрежи“ или „Копирай“. Функцията за намаляване ще изтрие видеото от телефона си, след като го копирате, докато функцията за копиране, ще го оставя по телефона и да направи копие.

8). Щракнете върху прозореца за папката на вашия компютър. Натиснете бутона „Начало“, следвана от „Постави“. Файлът ще бъде копиран свърши. Можете да повторите този процес, за да копирате толкова файлове, колкото искате.

9). Изключете телефона си от компютъра си, когато последният файл приключите с прехвърлянето.

Съвети и Предупреждения

Инструкциите в тази статия се отнасят за Samsung Galaxy S2 телефони и Windows 8, и те могат или не могат да се прилагат към други телефони или други операционни системи.

Дано да съм ви бил полезен…

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители
  2. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  3. Алуминиевата йонна батерия ще зарежда смартфоните за 5 минути
  4. Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13
  5. Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.