Как да премахнете препоръките на YouTube?

youtube, preporaki

Може да не искате да виждате неподходящи видеоклипове, препоръчани от YouTube, платформа за споделяне на видео . Докато гледате видеоклип, видеоклипове в страничната лента може да ви разсейват. Можете обаче да скриете видеоклипове, препоръчани от YouTube. Най-бързият и безопасен начин за премахване на предложенията в YouTube е разширение за браузър.

Можете да скриете предложенията на YouTube с някои разширения на браузъра. Разширенията за браузъри, които крият предложенията за YouTube, са достъпни за Chrome , Firefox, Opera и други популярни браузъри. В тази статия ще научите как да премахнете предложенията в YouTube .

Премахнете препоръчаните видеоклипове от YouTube

След като добавите разширението Премахване на препоръчаните видеоклипове от YouTube към Google Chrome, страничната лента на предложенията за YouTube, следващото видео, потребителските отзиви и видео предложенията са скрити. Премахване на YouTube Препоръчани видеоклипове работи в повечето браузъри, които поддържат разширения на базата на хром.

Премахнете предложенията на Youtube

Премахване Youtube Предложения е , е с отворен код плъгин, който крие предложени видеоклипове на YouTube предложени видеоклипове и лента. Премахнете предложенията на Youtube, можете да скриете коментари, видеоклипове, които се появяват на началната страница и страничната лента. Можете да зададете процеса на скриване от опциите за разширение. Премахване на YouTube Предложения е Firefox, можете да използвате вашия браузър.

ImprovedTube

ImprovedTube използва малко по-различен подход при прикриването на реферали в YouTube. ImprovedTube ви помага да скриете определени елементи от страницата в YouTube, вместо да криете всичко. Например, можете да скриете коментари, свързани видеоклипове и други. По този начин можете да направите частите, които искате да се появят.

ImprovedTube също така разполага с мини видео плейър (превъртане надолу) и филтър със синя светлина за здравето на очите. Можете да използвате ImprovedTube в браузъра си Opera.

Опции

Опции е разширение за браузър, достъпно за Chrome, Firefox, Opera и Safari. Опциите ви помагат да блокирате определени елементи и функции на YouTube и да прецизирате съдържанието, което YouTube ви показва.

Quietub

Нашият блок предложения за YouTube завършва с Quietube . Той работи малко по-различно от останалите блокери в този списък. Първо, отидете на уебсайта Quientube . На следващата страница „quientub „ заеме мястото на бутона текст, за да го добавите към отметките си. След това отворете видеоклип в YouTube, който бихте искали да гледате, след което щракнете върху тихия куб, който сте добавили към отметките си. Така на бяла страница ще се отвори само видеото, което искате да гледате.

 

Подобни публикации

  1. Как да заснема скрито видео на Android?
  2. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?
  3. Съвместим ли е моят компютър с Windows 11? (Тестов инструмент)
  4. Този ​​компютър не може да стартира Windows 11
  5. Какво е Windows 11 Beta? Как да изтеглите? Как да инсталирам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.