Как да премахнете рекламите на телефони Xiaomi?xiaomi ,reklami, premahvane

Въпреки че уникалният интерфейс на Xiaomi MIUI е възхваляван в много отношения, е досадно да видите рекламите да се появяват на устройството възможно най-скоро. Така Xiaomi телефони, има ли начин да се премахнат рекламите в местната администрация?

Xiaomi привлича вниманието, като предлага впечатляващи продукти за цените по целия свят. Въпреки това, многобройните реклами в интерфейса MIUI на Xiaomi са най-големите проблеми на потребителите. Въпреки че компанията използва тези реклами, за да поддържа баланс между цена и производителност, има начини да се отървете от рекламите и да ги премахнете .

Открити от разработчиците, можете да се отървете от реклами в местни приложения. За да премахнете реклами от MIUI 8 / MIUI 9 и MIUI 10 , можете да следвате пътищата по-долу.

Изключване на MIUI рекламите

Първо трябва да отворите „Настройки“, за да изключите рекламите, които се показват в устройството. След като отидете в Настройки -> Допълнителни настройки , ще видите  раздела Поверителност . Кликнете върху Рекламни услуги по-долу и затворете Предложения . След като направите това, няма да виждате реклами в много части.

xiaomi, premahvane, reklami

Изключване на MIUI Security Ads

За да премахнете реклами от приложението за защита MIUI,  влезте в софтуера Mi Security . Когато отидете в раздела за настройки на приложението, бутонът за получаване на съвети ще бъде активен. Можете да изключите това и да деактивирате свързаните със сигурността реклами. Същото се отнася и за   приложението за почистване MIUI .

Изключване на рекламите на MIUI браузъра

И накрая, за да премахнете реклами от местния браузър  , изключете опцията Получаване на препратки в раздела „Поверителност и сигурност“ в браузъра . Също така не забравяйте  да изключите опцията Получаване на препратки от най-популярните сайтове в раздела Разширени . По този начин няма да виждате реклами в браузъра с изключение на рекламите в сайта.

Подобни публикации

  1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
  2. Как да сканирам QR код на WeChat?
  3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.