Kак да проверя дали имам акт в кат?АКТУАЛИЗИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА 24.09.2021

Както виждам има интересуващи се от проверката на неплатени актове към кат и искам да ви обесня ,че по всяко време ще имате възможност да си проверите състоянието дали имате или нямате, а това е доста добре и интересуващо за всички водачи на МПС защото правилата по пътищата стават още по-стриктни и безкомпромисни така ,че трябва да внимаваме много за да не попаднем в случай който да спорим с някой за нещо си и то да излезе , че г-н Полицай е прав защото при една проверка те виждат всичко от А до Я.

Наскоро имах такъв проблем радара ме е снимал, но аз нямам хал хабер ,че точно на това място има подобно нещо нали човек понякога не внимавали , как да го кажа и така като престигнах в града който живея един от Патрулите ме видял ,че не спирам на стопа и извади палката и аз спрях и при проверка от тяхна страна бяха си прави така ,че тази система която има е много лесна и удачна за проверка на фиш или акт нужен е само смартфон с интернет и по-всяко време може да се направи справка без да се наложи да отидете до Кат.Новото е като имаш неплатен фиш или акт ти вземат книжката и точно това щеше да ми се случи.

НАТИСНИ ТУК ЗА ПРОВЕРКА НА ФИШ / АКТ

Справка в кат по егн

За проверката е достатъчно да се попълни валиден номер на свидетелство за управление на МПС и валидно ЕГН.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Подобни публикации

 1. Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!
 2. Запознайте се с новата Dacia Spring
 3. Porsche представя Mission X Concept
 4. Toyota представя нов автомобил с водородно гориво
 5. Hyundai разкрива модела i20, който привлича вниманието с елегантния си дизайн

You may also like...

12 Responses

 1. Станислав Генов каза:

  Функционира доста добре…Може с шофьорска книжка,може и чрез номер на акт

 2. Luna каза:

  Ако собственика на МПС-то няма книжка, и автомобила се кара от друг, няма как да научиш за евентуални „чиститки“, освен ако собственника не те потърси, а ако и той не живее по адрес в лк….

  • Амер каза:

   А мен ме спират за нарушение добре… излиза че съм имал за превишена скорост стари задължения.., а бях си платил всичко… прибирам се и правя проверка ,.. нищо не ми излиза в интернет..

 3. Бойко каза:

  Работи безупречно.При направената проверка ми дава номера на книжката и е в нормативен формат.Чудесно Благодаря ви!!!

 4. Лазар каза:

  В този портал от КАТ се вписват и съответно после от водачи.Има го само в тяхната система. И ако ти се случва често да правиш нарушения, ама не са те спрали за дълъг период от време, при евентуално спиране от КАТ и проверка може да се облещи човек, ако са се насъбрали няколко да речем за по ХХХ лв.Полезна статийка.

 5. Тодор каза:

  Идеална статийка на мен ви върши чудесна работа!

 6. Иван каза:

  Идеално работи доста е полезна защото спестявате от времето и от разхода за гориво до кат.Благодарности на ценият екип на KakSePravi.org

 7. иван каза:

  Това работи чудесно,аз лично го изпитах, а преди това няколко пъти съм посещавал този сайт.Благодаря ви полезно ми беше статийката.

 8. Ася каза:

  Добавям вашият сайт в любими и с нетърпение ще чакам вашите нови статии.Благодаря ви на екипа КаКсеПрави.орг бъдете живи здрави лек ден!

 9. Златко каза:

  Перфектно вече можем да проверим и онлайн!

 10. Траян каза:

  Направете го и хора без книжки да проверяват за фишове! Аз лично шофирам с връчен автомобил, а собственикът няма книжка. Не е измеслено както трябва!

  • ismail каза:

   Напълно вярно трябва да се измисли нещо по въпроса от страна на МВР или КАТ но малко тръдно но не е невъзможно.Благодаря за коментара.Желая приятно сърфиране!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.