Как да разбера дали някой ни е блокирал в WhatsApp?

whatsapp

Един от най-големите проблеми на потребителите на WhatsApp е, че разбира се не можете да сте сигурни, че сте блокирани или блокирали. Това е особено важно за тези, които го използват често, затова решихме да Ви уведомим какви стъпки трябва да следвате, за да разберете лесно какво блокирате в WhatsApp. Да вървим право напред, без да губим думите и времето си.

Първо, нека видим как един потребител, който не ви е блокирал, ще търси в WhatsApp. Както можете да видите на екранната снимка по-долу, потребителите, които не ви блокират, могат да виждат последния път, когато се появят на екрана за разговор или дали са онлайн.

Не трябва обаче да забравяте, че тази информация няма да бъде видима за потребителите, които затварят времето на последно виждане и това не винаги означава блокиране. Също така, когато изпращате съобщение до безпрепятствен потребител, до съобщенията ви ще се появи два знака със стрелки, но този втори знак няма да се появи дори ако потребителят не прехване съобщенията ви. Така че внимавайте да оцените ситуацията добре.

Както можете да видите, можете да видите най-новите снимки на потребителския профил, състоянието и състоянието на онлайн състоянието на потребители, които не блокират на екрана на потребителския профил.

Как да кажете на потребителите, които ви блокираха. Обърнете внимание, че следното изображение на екрана показва, че картината на потребителския профил на предишния потребител е преобразувана в стара и че няма онлайн информация или последната дата.

Друго съобщение е, че когато изпратим съобщение до този потребител, вторият знак „ok“ не се появи дори след известно време.

Когато влезли в потребителския профил, снимката на потребителския профил се показва като стара снимка и няма информация за състоянието. Затова почти можем да кажем, че потребителят ни блокира.

Окончателният и окончателен метод на разбиране е малко по-предизвикателен. След като добавите номера, който искате да проверите, в друг инсталиран телефон на WhatsApp, можете ясно да видите дали този потребител е блокиран, като прегледате информацията за телефона и профила му на този телефон. Но за да разберем бариерите на WhatsApp, методите, които написахме по-горе, ще работят най-вече.

Подобни публикации

  1. Как да инсталирам iOS 15 Beta?
  2. Как да намеря продуктов ключ на Windows 10?
  3. Как да решим проблема с iPhone и iPad без зареждане?
  4. Как да измерим реалния капацитет на Powerbank?
  5. Как да изтрия акаунт в Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.