VPN услугата на Opera вече е достъпна за iOS!vpn ios opera

VPN услугата на Opera вече е достъпна за iOS! 2023

Вградената VPN услуга на Opera беше достъпна на много различни устройства. Сега компанията обяви, че VPN може да се използва на устройства с операционна система iOS. След програмата за ранен достъп , Opera вече предлага своя безплатен VPN за потребители на iOS . Услугата е достъпна директно в браузъра на iPhone/iPad, което прави Opera първата компания, която предоставя безплатни VPN за всички платформи.

Opera сподели новината в прессъобщение:

„С добавянето на VPN услуга към iOS, Opera стана първата компания за браузър, която предлага безплатен VPN, вграден във всяка платформа. VPN услугата на Opera не изисква абонамент, регистрация на акаунт и допълнителни разширения. Браузърът Opera осигурява на потребителите спокойствие, тъй като гарантира, че VPN трафикът е криптиран и IP адресът е скрит. Те просто трябва да променят ключ в главното меню, за да навигират през него.“

Методи и съвети за подобряване на работата с браузъра Opera

Как да активирам Opera VPN на iOS?

Щракнете върху трите реда в долния десен ъгъл на Opera на iOS, за да намерите VPN или да видите дали е наличен на вашето устройство. След това изберете Настройки и ще видите VPN в горната част.

Наред с предимствата от използването на VPN без изискване за влизане, абонамент или разширение, Opera казва, че нейният VPN е услуга без регистрация, за да гарантира поверителност и сигурност на потребителите. Opera също така заявява, че може да отнеме няколко седмици , докато функцията стане достъпна за всички потребители по света .

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.