Как да споделите екрана на телефона към компютъра?ekran spodelyane smartfone pc

Как да огледате екрана на телефона към компютъра? Описваме бърз и лесен метод за показване на екрана на телефона на вашия компютър.

Как да огледате екрана на телефона към компютъра? В тази статия сме съставили подробностите за това как да отразявате екрана на телефона към компютъра. Ако искате да видите екрана на телефона на компютъра си, но не знам как, сте стигнали до правилното място. В тази статия ще ви кажем бърз и лесен метод за показване на екрана на телефона на компютъра. 

Как да огледате екрана на телефона към компютъра?

 • ApowerMirror
 • MirrorTo
 • рефлектор 4

Ако не използвате актуален телефон, няма да можете да се възползвате от функцията „Reflect“, която е интегрирана в телефоните от ново поколение. Затова първо ще се съсредоточим върху различни приложения, налични на пазара, за да отразявате екрана на телефона на компютъра. Следните приложения поддържат устройствата за iOS и Android. Не забравяйте да прочетете останалата част от нашата статия за по-подробна информация. Тези приложения могат да създадат объркване за някои потребители. За да работят правилно приложенията, не забравяйте да следвате елементите по-долу в ред.

ApowerMirror

ApowerMirror е програма за дублиране на екрана за Android и iPhone. Приложението може лесно да отразява екрана на телефони с Android и iPhone както на PC, така и на Mac компютри. С приложението можете да показвате излъчвания поток на мобилни телефони на екрана на компютъра. В допълнение, ApowerMirror е приложение, което съдържа малки, но приятни подробности, като например възможността за управление на устройства с Android с мишка и клавиатура.

И така, как можете да прехвърлите изображението на вашето устройство на компютъра чрез приложението?

 • Уверете се, че компютърът и мобилното устройство са свързани към една и съща WiFi мрежа.
 • Докоснете бутона за огледало по-долу, изчакайте приложението да открие компютъра ви и след това докоснете името на компютъра.
 • Отворете Control Center на вашия iPhone и докоснете „Screen Mirroring“ и изберете името, което се показва като „Apowersoft“.
 • Изчакайте няколко секунди и след това вашият iOS екран ще бъде успешно огледален.

MirrorTo

С това приложение, разработено от iMyFone, е възможно да отразявате екрана на вашите Android устройства на вашия компютър. За съжаление, според Apowersoft, това приложение е разработено само за потребители на Android. MirroTo, което е сред най-успешните приложения, също извежда вашето удоволствие от мобилни игри на следващото ниво. Особено в състезателни игри, възможността за използване на клавиатура и мишка също се предлага на потребителите. И накрая, MirrorTo е приложение, което предоставя на потребителите на Android изображения с 90FPS в 2K резолюция. Нека да стигнем до инсталацията на приложението:

 • Изтеглете iMyFone MirrorTo на вашия компютър, инсталирайте го и стартирайте програмата.
 • Свържете телефона си с Android към компютър с USB кабел и изберете вашите устройства. След това изберете „Transfer Files“ за USB връзка и продължете.
 • Отидете в Настройки > Всичко за телефона > Информация за софтуера. След това отидете на опцията за разработчик, като щракнете върху номера на компилация 7 пъти. Активирайте USB отстраняване на грешки на вашите устройства с Android, когато USB е свързан.
 • Активирайте оторизациите на приложението MirrorTo от същия прозорец. Тогава iMyFone Mirror To apk автоматично ще бъде изтеглен на вашия телефон с Android. 
 • След като приложението бъде изтеглено и стартирано, екранът на вашия телефон с Android ще бъде успешно огледален на вашия компютър. 

рефлектор 4

Разработено от Squirrels, Reflector 4 е сред най-добрите приложения за дублиране на екрана на пазара. Reflector 4 е приложение, което поддържа устройства и операционни системи като iPhone, iPad, Android, Mac, Windows и Chromebook. Не е безплатно като приложение, което предлага висока производителност с напреднала технология. Трябва да платите лицензионна такса, за да използвате приложението.

 • Отворете Reflector 4 от стартовото меню.
 • Уверете се, че компютърът и устройството ви са в една и съща WiFi мрежа.
 • Докоснете „Предаване“ от раздела за бързи настройки на вашето устройство.
 • Докоснете името на вашия компютър с Reflector.
 • Reflector 4 получава връзки от много различни устройства и ви пита кое искате да проектирате. Изберете устройството, което искате да копирате.
 • Това е целият процес. Вашият екран автоматично ще бъде огледален на вашия компютър. 

Как да огледате екрана на компютър на Android?

В процеса на прехвърляне на екрана на телефона към компютъра няма значение дали има интернет връзка или не, тъй като телефонът и компютърът се свързват един с друг чрез WiFi мрежата. За да прехвърляте изображения от телефона към компютъра, телефонът трябва да има функцията „Споделяне на екрана“. Функцията за споделяне на екрана за смартфони е налична за Android 4.2 и по-нови операционни системи. Ако използвате актуално устройство с Android, можете да се възползвате от тази функция.

Плъзнете надолу от началния екран на вашия смартфон с Android. На екрана, който се отваря, има три точки в ред в горния десен ъгъл. Когато щракнете тук, ще видите опцията „Screen Mirroring“ на екрана, който се отваря. Можете да активирате дублирането на екрана, когато докоснете тази опция. На някои устройства тази функция може да е налична и като „Smart View“ вместо „Reflect“. Когато щракнете върху тази опция, ще видите имената на компютрите, на които можете да отразявате екрана на телефона си. Щракнете върху името на вашия компютър и процесът на дублиране на екрана ще бъде завършен.

Как да огледате екрана към компютъра на iOS?

Можете да използвате AirPlay за поточно предаване или споделяне на съдържание от вашите Apple устройства на вашия Mac. Предавайте поточно видео, споделяйте снимките си или отразявайте съдържанието на екрана на вашето устройство такова, каквото е.

Можете да копирате вашето iOS устройство на компютъра си, като следвате стъпките по-долу.

 • Свържете вашия iPhone, iPad или iPod touch към същата Wi-Fi мрежа като вашия Mac.
 • Отворете Центъра за управление:
 • На iPhone X или по-нова версия или iPad с iPadOS 13 или по-нова версия: Плъзнете надолу от горния десен ъгъл на екрана.
 • На iPhone 8 или по-стара версия или iOS 11 или по-стара версия: Плъзнете нагоре от долния край на екрана. 
 • Докоснете Screen Mirroring.
 • Изберете вашия Mac от списъка.
 • Ако паролата за AirPlay се появи на Mac, въведете паролата на вашето iOS или iPadOS устройство.
 • За да спрете дублирането на вашето iOS устройство, отворете Control Center, докоснете Screen Mirroring, след което натиснете Stop Mirroring. 

И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.