Какво е виртуална карта, която пази парите ви в безопасност? Какви са предимствата?kakvo e virtualna karta

Коя е виртуалната карта, която пази парите ви в безопасност? Какви са предимствата? В това съдържание сме събрали за вас информация за виртуалната карта и нейните предимства.

Системата за виртуални карти, която е особено популярна днес, се превърна в метод, предпочитан от много граждани, за да се отървете от объркването, създадено от физическите карти. Интернет пазаруването е в живота ни от дълго време. Много пазаруване вече могат да се извършват чрез виртуални магазини. Според проучванията използването на виртуални карти в онлайн пазаруването се увеличава с всеки изминал ден. И така, какво означава виртуална карта? Какви предимства ни предлага? Събрахме информация за виртуалната карта и нейните предимства в това съдържание за вас.

Какво е виртуална карта, която пази парите ви в безопасност?

Виртуална карта; Може да се определи като вид карта, която можете да получите от банки, съдържа информация като номер на картата и CVC код, както при физическите карти, и съществува само в интернет. Единствената разлика между физическите карти и виртуалната карта е, че тя може да се използва само в интернет. Освен това виртуалните карти работят в зависимост от физическата кредитна карта, която използвате. Лимитът на виртуалната карта се определя от личното решение на потребителя. Разходите, които правите с виртуалната карта, се приспадат от баланса, който прехвърляте към виртуалната карта. 

Прочети Още: Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта

Важно е да запомните, че можете да получите тази карта само от банките, на които сте клиент. За съжаление у нас, тъй като много организации за виртуални карти, които предоставят индивидуални услуги, са забранени от законите, те могат да бъдат получени само от банки. Когато използвате виртуална карта, можете да пазарувате онлайн бързо и сигурно, без да се налага да споделяте личните си данни. На този етап бих искал да отбележа, че транзакциите се извършват по-бързо от физическите карти.

Какво прави виртуалната карта?

Броят на потребителите, които се колебаят да споделят информацията за картата си от съображения за сигурност, докато пазаруват онлайн, е особено голям у нас. Споделянето на лична информация в интернет може да предизвика безпокойство и страх да не бъдете измамени от време на време. Поради тази причина, ако имате такова притеснение, използването на виртуална карта ще бъде най-сигурният начин за вас. 

Как да създадете виртуална карта?

Създаването на индивидуална виртуална карта може да стане лесно чрез дигиталните приложения на всяка банка, в която имате кредитна карта. По принцип можете лесно да се справите с процеса на създаване на виртуална карта, като използвате менюто „Настройки на картата“ в приложенията. Потребителите, които имат проблеми със създаването на виртуална карта, могат да създадат и виртуална карта чрез представители в най-близкия банков клон. 

Какви са предимствата на виртуалната карта?

Най-голямото предимство на виртуалната карта е, че не представлява риск за потребителя, дори ако информацията за картата е в ръцете на злонамерени хора. Те нямат никакъв риск да задлъжнеят и да бъдат измамени, тъй като сумата, преведена в тях, се пазарува. В сравнение с физическите карти, виртуалната карта може да бъде изтрита от системата по всяко време от потребителя. Освен това, тъй като няма цена на файла, не се таксува карта и използването му е напълно безплатно. 

Възползването от специални отстъпки и кампании за приложения за виртуални карти от много сайтове за пазаруване е друго предимство. Например, благодарение на тези кампании, можете да решите месечните си нужди от кафе безплатно. Някои банки също могат да правят печеливши кампании, като харчат за виртуални карти. Преди да закупите виртуална карта, може да искате да разгледате коя банка какви предимства предлага.

Кой трябва да използва виртуална карта?

Виртуалните карти могат да се използват от всички граждани на възраст над 18 години и притежаващи поне 1 кредитна карта. Първата стъпка в използването на лична или търговска виртуална карта е да създадете виртуална карта чрез банкови приложения. След като завършите процеса на създаване на вашата карта, като кандидатствате за виртуална карта, можете да започнете да пазарувате от всеки сайт за онлайн пазаруване без никакви пречки. Преди да започнете да пазарувате с вашата виртуална карта, всичко, което трябва да направите, е да определите лимита на вашата виртуална карта в желаната от вас сума.

След като зададете лимита, можете да пазарувате с вашата виртуална карта, сякаш използвате кредитна карта. Точно както при физическите карти, можете да използвате функцията за динамичен код за сигурност за вашата сигурност по време на процеса на пазаруване с виртуална карта. С този код, който има краткосрочна валидност, можете да завършите пазаруването си в интернет без риск. Можете да се свържете с банките, които ви позволяват да създадете виртуална карта в нашата страна по-долу.

И така, какво мислите за виртуалните карти? Не забравяйте да споделите вашите мисли за виртуални карти с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

1 Response

  1. jag10 каза:

    Полезна за познатите с материята.
    1-ствената разлика м/у физическата и виртуалната карта е, че 2.та я няма физически… Удобствата и ползите й, са безспорни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.