Абонаментните такси за Netflix са по-евтини в повече от 30 страни!po evtini abonamenti ot netflix

Абонаментните такси за Netflix са по-евтини в повече от 30 страни!

Netflix намалява таксите за абонамент, след като блокирането на споделянето на пароли доведе до спад в абонаментите. Ето подробностите! Netflix наскоро разшири новата си политика към останалия свят, насочена към предотвратяване на потребителите да споделят своите пароли с други, за да увеличи приходите на компанията, но компанията сега намалява цените на абонамента в много страни по света, тъй като тази новина разстрои много потребители.

Както съобщава The Wall Street Journal, Netflix обяви, че намалява цените на абонамента в повече от 30 страни . Тези страни включват Йемен, Йордания, Либия, Иран, Кения, Хърватия, Словения, България, Никарагуа, Еквадор, Малайзия, Индонезия, Тайланд и Филипините. Засега, за съжаление, няма промяна по този въпрос у нас.

С тези промени абонаментите за Netflix вече са с 50% по-евтини в някои страни. Говорител на компанията потвърди, че Netflix е „актуализирал“ цените на своите планове в някои региони, но не уточни точно къде. Въпреки това се очаква цените да останат същите на ключови пазари на Netflix като САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Испания, Германия, Мексико и Бразилия.

Netflix се опитва да остане конкурентоспособен в индустрията

Netflix увеличи абонаментните си такси в световен мащаб през 2022 г. Имаше само няколко случая в историята на компанията, когато тя обяви, че намалява абонаментните такси. Въпреки че причините са неясни, този ход изглежда разбираем в момент, когато Netflix се бори да спечели нови абонати на фона на стрийминг войната.

Netflix обвини потребителите, които са споделили паролите си с приятели и семейство, като причина за загубата на повече от 200 000 абонати през първото тримесечие на 2022 г. Според компанията платформата има повече от 100 милиона потребители , които не плащат за абонаменти за Netflix.

С това ново решение изглежда, че Netflix най-накрая има желание да направи услугата си по-конкурентна, що се отнася до ценообразуването, поне на пазарите, където компанията има най-много проблеми.

Подобни публикации

  1. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  2. YouTube продължава да се бори с TikTok
  3. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  4. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10
  5. Произведени са мини роботи, по-малки от насекоми! Какво може да направи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.