Как да увелича снимката на профила в Discord?discord uvelichavane na profilnata snimka

Как да увелича снимката на профила в Discord?

В това ръководство обяснихме как да увеличите профилната снимка на Discord. И така, как да увеличите снимката на профила в популярната услуга за съобщения?

В Discord, който позволява на потребителите да комуникират лесно, няма опция за показване на профилни снимки с по-голям размер. За щастие има метод, който ви позволява да увеличите снимката на вашия профил в Discord.

В това ръководство обяснихме какви стъпки трябва да се предприемат, за да увеличите снимката на профила в Discord. Ако искате да видите по-голяма версия на изображението в профила, можете да следвате стъпките в нашето ръководство една по една.

Стъпки за уголемяване на снимката на профила в Discord

 1. Посетете уебсайта на Discord.
 2. Натиснете бутона „Отворете Discord във вашия браузър“.
 3. Влезте в акаунта си с вашата информация за членство.
 4. Кликнете върху акаунта, чиято профилна снимка искате да увеличите.
 5. Натиснете F12.
 6. Използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + C.
 7. Кликнете върху профилната снимка.
 8. Кликнете върху иконата със стрелка, докато видите надписа „img“.
 9. Отворете връзката в тага „img“.
 10. Ще видите „?size=“ в края на връзката в URL адреса.
 11. Променете числото в секцията „?size=“ на 512 или 1024.
 12. Ще се покаже снимката на профила в голям размер.

За да увеличите изображението на профила в услугата Discord, която е сред най-популярните приложения за комуникация, трябва да използвате уеб версията на услугата. Причината за това е, че такава опция не е предвидена в приложението.

Първо посетете уебсайта на Discord. След това натиснете бутона „Отворете Discord във вашия браузър“. За да използвате уеб версията на услугата, влезте в акаунта си с вашата информация за членство. Ако направите това, ще се покаже интерфейсът на Discord.

В следващата стъпка щракнете върху акаунта, чиято профилна снимка искате да увеличите. Натиснете F12. Ако искате, можете да получите достъп до същия раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl + Shift + I или като щракнете с десния бутон на мишката в Google Chrome и изберете опцията „Проверка“.

Когато следвате въпросната стъпка, различни кодове ще бъдат изброени от дясната страна на екрана. Използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + C. Щракнете върху профилната снимка и след това натиснете иконата със стрелка, докато видите етикета „img“.

Отворете връзката в тага „img“. Променете номера в секцията „?size=“ на URL адреса на 512 или 1024. Когато следвате тази стъпка, ще се отвори по-голяма версия на профилната снимка.

Как да конвертирате MOV файлове в MP4? Прочети от тук!

Какво е Discord PP?

PP, обикновено използван в платформи за социални медии като Instagram и Threads, е съкращението на профилната снимка. Така че Discord PP означава профилна снимка на Discord. В това ръководство обяснихме как да увеличите снимката на вашия профил в Discord. Можете лесно да направите това, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
 2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
 3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
 4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
 5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.