Как да увелича снимката на профила в Discord?discord uvelichavane na profilnata snimka

Как да увелича снимката на профила в Discord?

В това ръководство обяснихме как да увеличите профилната снимка на Discord. И така, как да увеличите снимката на профила в популярната услуга за съобщения?

В Discord, който позволява на потребителите да комуникират лесно, няма опция за показване на профилни снимки с по-голям размер. За щастие има метод, който ви позволява да увеличите снимката на вашия профил в Discord.

В това ръководство обяснихме какви стъпки трябва да се предприемат, за да увеличите снимката на профила в Discord. Ако искате да видите по-голяма версия на изображението в профила, можете да следвате стъпките в нашето ръководство една по една.

Стъпки за уголемяване на снимката на профила в Discord

 1. Посетете уебсайта на Discord.
 2. Натиснете бутона „Отворете Discord във вашия браузър“.
 3. Влезте в акаунта си с вашата информация за членство.
 4. Кликнете върху акаунта, чиято профилна снимка искате да увеличите.
 5. Натиснете F12.
 6. Използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + C.
 7. Кликнете върху профилната снимка.
 8. Кликнете върху иконата със стрелка, докато видите надписа „img“.
 9. Отворете връзката в тага „img“.
 10. Ще видите „?size=“ в края на връзката в URL адреса.
 11. Променете числото в секцията „?size=“ на 512 или 1024.
 12. Ще се покаже снимката на профила в голям размер.

За да увеличите изображението на профила в услугата Discord, която е сред най-популярните приложения за комуникация, трябва да използвате уеб версията на услугата. Причината за това е, че такава опция не е предвидена в приложението.

Първо посетете уебсайта на Discord. След това натиснете бутона „Отворете Discord във вашия браузър“. За да използвате уеб версията на услугата, влезте в акаунта си с вашата информация за членство. Ако направите това, ще се покаже интерфейсът на Discord.

В следващата стъпка щракнете върху акаунта, чиято профилна снимка искате да увеличите. Натиснете F12. Ако искате, можете да получите достъп до същия раздел, като използвате клавишната комбинация Ctrl + Shift + I или като щракнете с десния бутон на мишката в Google Chrome и изберете опцията „Проверка“.

Когато следвате въпросната стъпка, различни кодове ще бъдат изброени от дясната страна на екрана. Използвайте клавишната комбинация Ctrl + Shift + C. Щракнете върху профилната снимка и след това натиснете иконата със стрелка, докато видите етикета „img“.

Отворете връзката в тага „img“. Променете номера в секцията „?size=“ на URL адреса на 512 или 1024. Когато следвате тази стъпка, ще се отвори по-голяма версия на профилната снимка.

Как да конвертирате MOV файлове в MP4? Прочети от тук!

Какво е Discord PP?

PP, обикновено използван в платформи за социални медии като Instagram и Threads, е съкращението на профилната снимка. Така че Discord PP означава профилна снимка на Discord. В това ръководство обяснихме как да увеличите снимката на вашия профил в Discord. Можете лесно да направите това, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.