Как да увеличите звука от слушалки на iPhone?uvelichavane na zvuka na slushalkite na iphone

Как да увеличите звука от iPhone слушалки?

Как да увелича звука от слушалки на iPhone? Казваме ви стъпка по стъпка как да увеличите звука на слушалките на iPhone.Едни от най-популярните слушалки в света, Airpods“ парола е сред най-добрите модели слушалки. Някои потребители обаче не харесват звука, идващ от слушалките в Airpord, т.е. iPhone. Поради тази причина ние обясняваме стъпка по стъпка как за увеличаване на звука, излизащ от слушалките на iPhone.

Как да увеличите звука от iPhone слушалки? (Airpods)

 • Първо включете вашето устройство.
 • Отидете на опцията Настройки.
 • Докоснете Достъпност.
 • Натиснете опцията Аудио и визуално.
 • Отидете в раздела за удобства за слушалки.
 • Включете удобствата на слушалките.
 • Натиснете персонализирани настройки на звука.
 • Вземете опцията за ниво и я надстройте до мощното ниво.
 • Транзакцията ще бъде завършена.

Като следвате стъпките по-горе, можете да увеличите силата на звука на Airpods, тоест слушалките на iPhone, и да слушате музика на по-високо ниво. Но си струва да запомните, че докато звукът, идващ от слушалките, е силен, има възможност за трайно увреждане на ухото ви.

Поради тази причина ще бъде по-здравословно да слушате музика с препоръчителната сила на звука. Можете също така бързо да увеличите звука на слушалките на iPhone, като следвате инструкциите на екрана. И накрая, звукът, излизащ от слушалките, стана ли по-силен от включването на музиката? Можете да го тествате, за да проверите.

Защо звукът в ушите не става силен на iPhone?

Ако звукът от слушалките не става по-силен на iPhone, може да има много причини. Сред тези причини е необходимо да се увеличи обемът на Airpods като първа. Ако силата на звука също е ниска, т.е. в режим на тих звук, звукът, излизащ от слушалките на iPhone, ще бъде слаб.

Поради тази причина, след извършване на горните операции, можете да увеличите изходния звук от слушалките. И накрая, ако вашите слушалки имат хардуерна повреда или в тях е попаднала вода, звукът ще бъде драскащ или слаб. Поради тази причина можете да изберете да дадете слушалките си в гаранция или да предпочетете да закупите нови слушалки.

Как да направите настройки за звука на слушалките на iPhone в това съдържание? Ние ви го обяснихме. И така, какво мислите по този въпрос? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу. Как да увелича звука от високоговорителя на iPhone? Тези, които се интересуват, могат да разгледат нашата статия.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.