Как да възстановя звука на компютъра?problem zvuk windows

Неуспешното отваряне на смесителя за обем на Windows е един от проблемите, с които често ще се сблъскате във версиите на Windows – особено версията на Windows 10 . Може да срещнете този проблем в неочаквани моменти (например в игри, гласови разговори и видеоклипове).

Първият метод, в който потребител на компютър би прибегнал в такива случаи, е да рестартира компютъра . Maatteessuf, при важно гласово обаждане, това може да е и интервю за работа, не е възможно да рестартирате компютъра. Гласът на другия човек може да е нисък и може да е много трудно да чуете гласа на човека. Преди работата да стане още по-неизбежна, трябва бързо да приложите методите, които можете да приложите, освен рестартиране на компютъра.

Какво да направите, ако смесителят за сила на звука на Windows не се включи?

На първо място, можете да използвате един от двата метода, за да отворите диспечера на задачите: Можете да го отворите, като натиснете едновременно клавишите „CTRL + ALT + DELETE“ или можете да го отворите, като щракнете с десния бутон върху лентата със задачите и щракнете върху „Диспечер на задачите“ от падащото меню .

Елате в раздела „Подробности“ в диспечера на задачите , като натиснете буквата „е“ в този раздел, бързо стигнете до името „explor.exe“ . Кликнете с десния бутон върху тази статия и кликнете върху „Край на задачата“ . Лентата на задачите ще изчезне напълно, не се притеснявайте, тя ще се върне със следващото ни действие.

Следвайте файла File -> Run New Task , въведете “explorer.exe” в полето в прозореца, който се отваря и веднага кликнете върху бутона “OK”.

Ако в мениджъра на задачи няма раздел „Подробности“ , можете да използвате раздела „Действия“ . Тук трябва да следвате същия процес. Тук обаче трябва да се знае един важен момент. Вместо „explorer.exe“, той може да излезе с пълното си име като Windows Explorer или Windows Explorer . Можете бързо да търсите мениджъра на задачи, като използвате „w“ вместо „e“.

Подобни публикации

  1. Как да добавите видео към PowerPoint?
  2. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
  3. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
  4. Как да промените акаунта в Discord?
  5. Какво е SoundCloud? Как работи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.