Как да възстановите Samsung Nexus S

Когато наистина мисля за това, смартфонът Samsung Nexus S Android е малък компютър, който се побира в джоба ви. Точно като всеки компютър, нулирането тя може да се определи проблеми като ниска производителност или заседнали програми. Макар че няма мека нулиране функция вградена в телефона, можете да го принуди да се нулира, като просто свалянето и поставянето на батерията. Ако трябва да се избършете напълно телефона си и да го възстановите фабрично състояние, Nexus S има функция за възстановяване на фабричните настройки на разположение от своя инструмент Настройки.

1). Натиснете „Home“ бутона, за да отидете на началния екран, а след това докоснете „Меню“ бутона.

2). Кликнете „Системни настройки“ в контекстното меню.

3). Превъртете надолу до секцията Лични и докосване „Възстановяване и нулиране“.

4). Докоснете „Factory Data Reset“, прочетете предупреждението и след това натиснете „Нулиране телефон“ Ако и вие искате да изчистите USB достъпна-съхранение на вашия телефон, който обикновено държи музика и снимки, наред с други файлове, проверка на квадратчето, преди да докоснете „Нулиране на смартфона“.

5). Уверете се, че наистина искате да нулирате телефона си чрез докосване „Изтриване на всичко.“ Телефонът ще се рестартира в процес, който може да отнеме няколко минути и изисква няколко рестартирания. Когато видите началния екран, който ви дава възможност да изберете език по подразбиране, процеса на повторно приключи.

Съвети и Предупреждения

Инструкциите в тази статия се отнасят за Samsung Nexus S смартфон и може или не може да се прилага към други Android смартфони или друга Samsung Nexus или телефони.
Правене на възстановяване на фабричните настройки ще доведе до загуби на всички данни и приложения на вашия телефон. Ако искате да ги задържат, да ги архивирате преди нулирането вашия телефон.

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.