Как да включим Speech Текст на Galaxy S III

Как да включим Speech Текст на Galaxy S III

Когато съставяте ново съобщение на Samsung Galaxy S III, смартфонът ви позволява да промените начина си на вход от клавиатурата по подразбиране за функцията за писане Google Voice. Google Voice използва за разпознаване на глас, за да ви даде възможност да диктува реч в текст. Ако не разполагате с време, за да напишете вашето съобщение или да намерят клавиатурата тромава, включете разпознаване на глас и да говори директно в микрофона намира на дъното на Samsung Galaxy да композирате SMS.

Инструкции : Как да включим Speech Текст на Galaxy S III

1). Натиснете „Съобщения“ от началния екран или Apps, а след това докоснете „Създаване“.

2). Докоснете вътре полето „Въведете Получател“ и въведете името или телефонния номер на получателя. Алтернативно, докоснете иконата отдясно на полето и изберете контакт.

3). Кликнете вътре полето „Въведете Message“, и се плъзга надолу панела за уведомяване. Докоснете „Изберете Input Метод“, следвана от „Google Voice Typing“.

4). Диктовка вашето съобщение в командния Listening. Google Voice показва съответния текст в полето Enter Message като вие говорите.

5). Натиснете „Готово“, за да затворите ред. Прегледайте съобщението си, и след това натиснете бутона „Изпращане“, за да потвърдите.

Съвети и Предупреждения

Можете също така да диктуват съобщение от началния екран, използвайки S Voice. Натиснете иконата на микрофона в Search бара Google, а след това да каже: „Изпращане на текстово съобщение на “ х „“, с „х“, представляващ името на вашия контакт. Диктовка вашето съобщение в микрофона, а след това докоснете „Изпрати“, когато сте готови.

Дано да съм ви бил полезен….

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители
  2. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  3. Алуминиевата йонна батерия ще зарежда смартфоните за 5 минути
  4. Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13
  5. Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.