Как да затворите функцията последно видян в Instagram?

От най-популярните социални медийни платформи в света, Instagram добави функция от последната минута към раздела за съобщения, заедно с последната актуализация, която сте направили. Докато промяната беше поставена в дневния ред на социалните медии, много потребители започнаха да питат как да изключат последната функция на Instagram. Ето как да затворите последната видима Instagram?

Популярно приложение за изпращане на съобщения WhatsApp позволи на потребителите да споделят последните си виждания с други хора още от началото на пазара. Следвайки тази функция, която често се счита за много полезна, през последните няколко години към приложението е добавено „синьо кликване“ и сте получили повече информация за действията на човека, до когото изпращате съобщението. С направената днес промяна, подобна функция стигна до Instagram. Докато добавя последния път към секцията за съобщения на приложението, Facebook ще направи драстична промяна в Instagram и много потребители започват да се чудят как да изключат тази функция.

След последната видима функция в секцията Instagram Direct Messages, потребителите вече могат да видят подробностите за онлайн състоянието на хората, които публикуват. на хората да ви следват актуализация, която ви позволява да виждате дори последното движение, когато се говори напоследък, след като слуховете, че се отнася за частта от историята и Акциите, Instagram също предлага възможност да изключите тази функция за своите потребители.

Как да затворите функцията за последно видян на Instagram?

Приложения като WhatsApp и Messenger, които Facebook притежава, използват подобни функции за много дълго време. Последното визуализирано на WhatsApp и функцията Active on Facebook Messenger може да бъде изключена и включена по желание и в двете приложения. Facebook, който отиде до подобно приложение от страна на Instagram, позволи на потребителите да затварят последните данни, както биха искали.

„Текущи активи“, „Днес е активен“, „активни преди 1 час“, „24 часа“, използвайки интервали от време, както е пътя, който трябва да следвате, за да затворите Instagram’ın данните за споделяне на тази функция е проста: Прилагане след включване на смарт устройството, преди да трябва да докоснете менютата от дясната страна и след това да кликнете върху най-дясната точка в изскачащата страница, за да стигнете до менюто с опции. След като направите всички тези раздела за настройки на екрана, за да превъртите надолу малко, намерете и изберете Show Статус Motion, разположен в непосредствена близост ключов ход, като приведе Instagram от синьо към сиво, можете да изключите функцията за последен път.

Подобни публикации

  1. YouTube обновява интерфейса за музика
  2. Какво представлява програмата за деинсталиране на драйвери?
  3. Какво е Google Chromecast, как да настроя?
  4. Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?
  5. Как да намерите песни които за първи път чувате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.