Как можем да изберем календар на Android

Как можем да изберем календар на Андроид

Влезте в един Android телефон с данните на акаунта ви в Google, и вашите контакти, календари и имейли са всичко автоматично, свързани с устройството, ако искате да бъде. В случай на официалния Google Calendar ап, може да се наложи да се направят някои фина настройка, за да получите избора на календари, които искате да се показват на вашия телефон.

Изборът на Календари
Един потенциален проблем е, че не сте избрали всички налични календарите, които искате да покажете. Стартирайте приложението Google Calendar на вашия Android телефон и натиснете бутона за менюто (три вертикални точки). Изберете „Календари за показване“ и можете да изберете кои от вашите календари са показани в приложението. Следвайте „Календари за синхронизиране“ връзката и можете да изберете кои календари от Google и други вашите приложения са синхронизирани с вашето устройство (можете да изберете да синхронизирате календар, без да го показва, ако е необходимо).

Изборът на Акаунт профил
Проверете вашия Google акаунт и частите от него можете синхронизират с вашето устройство. Стартиране на приложението Settings и след това натиснете „Google“ в позицията на сметки. Докоснете вашият основен регистриран акаунт и се уверете, че опцията за Calendar е маркирано. Ако искате да синхронизирате календара от друг профил, се върнете в екрана на главното Settings и изберете „Добавяне на профил“ опция.

Допълнителна неизправности
Това е възможно, че синхронизирането грешка или провал е предотвратяване на някои от вашите календари показването правилно. Unsyncing и след resyncing календари, премахване и след това отново добавяне профила си в Google, или рестартиране на вашия телефон може да помогне за възстановяване на връзката. Изчистване на локален кеш на временни файлове и данни на Google Calendar ап също нулира процеса на синхронизиране. За да направите това, отворете приложението Settings и след това изберете „Apps“ и „Календар“. Докоснете „Изчистване на данните“ и бутоните „Clear Cache“ да принуди на приложението да се изтегли информацията в календара отново от нулата.

Приложения на трети страни
Ако се опитвате да синхронизирате Google Календари с различен календар ап или сте синхронизирането система на трета страна календар (като iCloud) към Google Calendar на вашето устройство Android, се консултира с помощ документацията за приложението си или календарна платформа на избор. Деинсталиране и повторно инсталиране на приложението въпросната, както и деактивиране и повторно позволява календарна синхронизация, може да бъде достатъчно, за да получите правилните календари, показващи на вашето устройство Android.

Версия Disclaimer
Приложенията и тези стъпки се прилагат за запасите Android 4.3, най-новата версия на операционната система, от октомври 2013 г. Ако използвате друга версия на Android, можете да намерите някои несъответствия.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.