Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?robot apple intelligence

Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?

Apple ще представи Apple Intelligence функции в домашни технологии с новия плот-топ робот. HomePod няма да има поддръжка на AI. Apple планира да революционизира домашните технологии с нов продукт, който скоро ще пусне. Според информация, която Марк Гурман е споделил чрез Bloomberg, функциите на Apple Intelligence вече няма да се ограничават до iPhone, Mac и iPad.

Въпреки че е разочароващо, че функции като новото поколение Siri не идват в продукти като HomePod, този дефицит ще бъде елиминиран с робот на маса, първият домашен уред на Apple.

Иновативна стъпка от Apple с робот на маса

Въпреки че функциите на Apple Intelligence не са функции в Apple Watch Series 10, той може да положи основата на тези функции с новия си чип. Очакванията за Apple Intelligence функции да дойде в домашни устройства ще бъдат посрещнати с маса-топ робот.mrmad

С това разработено роботизирано устройство, Apple има за цел да направи потребителското изживяване персонализирано във видео търсения като FaceTime.

Въпреки че процесът на разработка на това устройство все още е на ранен етап, то се откроява като най-напредналото сред роботизираните проекти на Apple.

Разбираемо е, че поддръжката на Apple Intelligence няма да се появи в продукти като например наличен HomePod, защото тези продукти са недостатъчни за AI функции. Този нов доклад обаче показва, че дори ново поколение HomePod няма да получи актуализация в подкрепа на нови функции като Siri. Вместо това ще трябва да изчакаме да бъде пуснато усъвършенствано роботизирано устройство.

Изглежда, че потребителите на Apple ще продължат да чакат известно време за феновете на HomePod, които желаят нови и подобрени функции на Siri.

Подобни публикации

  1. Голямо развитие за електрически велосипеди
  2. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  3. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  4. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?
  5. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.