WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живоwhatsapp iphone inovatsia

WhatsApp Иновации за собствениците на iPhone!

Функцията за превод на живо, която Samsung предлага под покрива на Galaxy AI, скоро ще поддържа приложения на трети страни. Един от тях ще бъде WhatsApp. В серията Galaxy S24 Samsung, която се фокусира върху софтуерните иновации, а не върху хардуера, в сравнение с предишните модели, представи много функции, базирани на изкуствен интелект. Една от тези функции, Samsung Galaxy AI Live Translation, предлага възможност за превод в реално време.

WhatsApp ще се срещне с превод на живо

Да речем, че си в чужбина и трябва да се обадиш на такси, но не знаеш какво да кажеш. Когато активирате Live Translate и коригирате езиковите настройки, разговорът ви се прехвърля на другата страна след превода. Значи винаги носиш преводач със себе си.

Samsung скоро ще разшири тази функция, която предлага да използва в собствените си разработени приложения, за да покрие приложения на трети страни. Едно от първите приложения, които ще се възползват от предимствата на тази функция, ще бъде WhatsApp, която е погребала SMS в историята.

Публикацията на Ice Universe в X (формовано Twitter) гласи, че Galaxy AI скоро ще предложи поддръжка на WhatsApp. По този начин ще можете да говорите директно с хора, чийто език не знаете, когато правите телефонен разговор на живо с WhatsApp.

Разбира се, когато тази функция ще дойде в WhatsApp, остава неизвестна в момента. Освен това няма български сред езиците, поддържани от функцията за превод на живо. Българската подкрепа ще дойде до края на 2024 г.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  3. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  4. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!
  5. Instagram ще пусне функцията за споделяне на акаунт

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.