С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?iphone 16 tsvetove

С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16? Apple обмисля ли нещо различно?

Изявлението на известния анализатор на Apple относно цветовете, в които ще дойде серията iPhone 16, привлече вниманието, тъй като прогнозите му се оказаха верни. Ето подробностите! Няколко месеца преди Apple да представи серията iPhone 16 , нова информация за серията се споделя с пълна скорост от важни източници. Цветовите опции на серията iPhone 16, която е много близо до пускане на пазара, са само една от любопитните теми.

Минг-Чи Куо, който е известен като анализатор на Apple и често прави правилни решения с публикациите си в X, също направи прогнози за това кои цветови опции новата серия ще бъде достъпна за продажба в X.

Възможни цветови опции на серия iPhone 16

В туита на Куо пише, че моделите iPhone 16 Pro и Pro Max ще имат 4 различни цвята. Тези; Черни, бели, сиви и розови цветови опции. Той също така заявява, че може да се предлага опция за сребрист цвят вместо черен или бял.

Той казва, че се обмислят пет различни цвята за iPhone 16 и 16 Plus, в допълнение към розовия цвят, който може да замени сегашния син титан. Тези цветови прогнози са черно, зелено, розово, синьо и бяло.

Разглеждайки текущите цветови опции на iPhone 15 и 15 Plus, трябва да се отбележи, че единствената промяна ще бъде жълта вместо бяла. Друга важна информация обаче беше, че въпреки че повечето цветове са еднакви, те ще бъдат наречени по различен начин.

Разбира се, всичко това са прогнозите и твърденията на анализатора на Apple Минг-Чи Куо. Все още не е направено официално изявление от Apple относно цветовите опции на серията телефони. Ако тази ситуация се изясни в следващите дни, ще ви информираме отново.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.