Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1galaxy a one ui 6 1

Телефон от серията Galaxy A получи една актуализация на потребителския интерфейс 6.1: Но има лоши новини!

Модел телефон от средния сегмент на серията A на Samsung получи актуализация One UI 6.1. Но новините не са толкова добри. Ето подробностите! Серията A, които са моделите телефони на Samsung с цена-производителност , показват силна производителност с чипсети Dimensity и Exynos. Трябва да се отбележи, че тези модели телефони имат много добри камери и показват висококачествен външен вид с качеството на екрана.

Най-новият модел Galaxy A15 5G на Samsung е един от телефоните с тези характеристики. Този модел телефон беше един от телефоните от среден сегмент, които получиха най-новата версия на марката, One UI 6.1.

Актуализацията на новините не дойде добре

Според SamMobile моделът телефон на Samsung, който беше пуснат през декември, получи актуализацията One UI 6.1 . Освен това с актуализацията от април 2024 г. бяха разрешени общо 44 различни проблема със сигурността.

Въпреки че Samsung Galaxy A15 5G достигна актуализираната версия, за съжаление той нямаше очакваните функции за изкуствен интелект, както в много телефони от средния сегмент на марката. По-специално, няма функции на Galaxy AI, които позволяват симултанен превод на телефонни обаждания и четене на резюмета на уебсайтове.

За съжаление, телефоните с цена-производителност, с изключение на моделите Galaxy S23 , Galaxy S22 , Galaxy Z Fold 4 и Flip 4 , които получават функциите на Galaxy AI с актуализацията, не могат да получат функциите за изкуствен интелект, въпреки че получават актуализацията.

Galaxy A15 5G е един от тези модели телефони. Можете да проверите актуализацията на One UI 6.1 от настройките на телефона си , която предоставя подобрена версия с разрешени проблеми със сигурността.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.