Какво е Андроид медиен приемник?

Какво е Андроид медиен приемник?

С медия концентратор – или медиен приемник – можете да се свържете с персонален компютър, мобилно устройство или мрежата и извличане на цифрови файлове за възпроизвеждане, което го прави ефективно допълнение към вашата система за домашно забавление. Samsung предлага опция със своето устройство Samsung HomeSync Android, базирана в. Подобни извън Samsung опции включват Google Chromecast Dongle и Android Mini PC с. Всички те осигуряват достъп до различни и стрийм съхранява медийно съдържание – включително музика, видео, игри, книги и учебни материали.

1). Как работи един медиен приемник?
За да се улесни връзката и вижте медийно съдържание с над вашия телевизор, ще трябва адекватно Wi-Fi сигнал в помещението, където ще се приложи настройката на устройството. В допълнение, ще ви е необходима подходяща входния порт на разположение на дисплея – устройството HomeSync, например, един HDMI порт изисква и Chromecast изисква USB порт на дисплея. Нуждите на връзката варират в зависимост от Android Mini PC устройство закупите – някои разчитат на USB порт, а други се свързват с помощта на HDMI.

2). Samsung HomeSync
Функциите на Samsung HomeSync устройства главно като свой собствен склад лична облак – той държи до 1T на съдържание – за файлове и други изтеглени медии. В допълнение, устройството работи с Android 4.2 Jelly Bean операционна система, може да се контролира с всяко устройство Android и да го роден разполага YouTube както и Google Play Store – която включва достъп до стотици други медийни стрийминг приложения. Устройството предлага множество, отделни профили, вие и останалите от семейството ви направи разграничение между индивидуалните предпочитания на системата и съхранява съдържание помага.

3). Google Chromecast
Приставката за Google Chromecast, докато подобна по концепция, не е съвсем като напълно функционален като своя Samsung HomeSync колега. Вместо съхраняване медии, това устройство се фокусира повече върху взаимодействието с и показване на съдържание от близката Android устройства и компютри спортни браузъра Chrome. Поддържани услуги включват Netflix, YouTube, Google Play филми и музика, Hulu Plus и Chrome – че може да бъде в състояние да споделяте медийни файлове, които навлизат от Chrome браузъра на компютъра си. Ограничения могат да се очакват по този ново устройство, обаче, и Google редовно пуска обновления, добавяйки ново съдържание.

Android Mini PC
4). Android Mini PC – има няколко на пазара – това е USB или HDMI донгъл, който превръща вашия телевизор в едно устройство извънгабаритни Android. Обикновено Можете да направите всичко, което можете да направите от вашия мобилен Android – включително достъп и изтегляне на приложения от Google Play Store. Можете също така да поточно видео съдържание от YouTube и Netflix, или отваряте файлове от облачни приложения като Dropbox и Google Диск. Управлявайте я с друг Android мобилно устройство или се свържете външен контролер, като Bluetooth клавиатура или проследяване тампон, за по-лесно придвижване по време на употреба.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате , че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.