Какво е Bumble? Как да използвам?kakvo e bumble kak da go izpolzvam

Какво е Bumble? Как да използвам?

Bumble, най-предпочитаното мобилно приложение за запознанства през последния период, се счита за най-голямата алтернатива на Tinder. Ето подробностите за кандидатстването! Bumble е мобилно приложение за запознанства, много подобно на Tinder. Най-голямата алтернатива на Tinder започна да се използва, защото има прост интерфейс. Приложението е разработено от бившия служител на Tinder Уитни Улф през 2014 г.

Bumble не е просто приложение за запознанства. Това приложение също се състои от режими, ориентирани към работа и приятелство. След като изтеглите Bumble на устройството, можете да изберете желания режим и да започнете да използвате приложението. Можем да кажем, че Bumble има много различни функции от другите приложения за запознанства.

Жената започва първия разговор в Bumble. Основната цел на това е да се предотвратят неприятни съобщения, изпратени до жените след чифтосване. В сайтовете за запознанства мъжете обикновено искат да контролират разговора. Но тази ситуация е решена с приложението Bumble. На практика жените са в по-привилегировано положение.

Известно е като приложение, базирано на местоположение. Приложението моли потребителите на акаунти да поддържат местоположението си актуално. По този начин става възможно да се срещнете с много познати хора като роден град, университет и съседи на платформата.

Как да използвате Bumble?

Жените трябва да се свържат с другата страна в рамките на първите 24 часа след мача в Bumble. Ако не се свържете, съвпадението ще бъде премахнато автоматично. За да използвате приложението, трябва да бъде изтеглена версия на Android или iOS. Някои инструкции за инсталацията ще се появят на екрана. Можем да изброим тези инструкции, както следва;

  • Първо, трябва да се регистрирате за приложението.
  • След процеса на регистрация, потребителският профил, полетата за описание и снимка трябва да бъдат попълнени.
  • В следващата стъпка се избира тип членство. Типът членство също определя видовете услуги, до които потребителят има достъп.

Можете да добавите максимум 6 снимки. Можете също да свържете акаунтите си в Spotify или Instagram, ако желаете.

Какво представляват функциите на Bumble?

Най-важната характеристика, която отличава Bumble от други приложения за запознанства, са режимите Bizz, Date и BFF.

1. Bizz режим – Bizz Mode

Можем да кажем, че той е много различен от другите режими в приложението. Bizz режим; Той позволява на хората в бизнеса да общуват помежду си. Хората могат да общуват помежду си чрез Bizz Mode според кариерата си.

2. Режим на дата – Data Mode

Предпочитан режим за връзка и запознанства. Потребителите, които си пасват чрез Data Mode , могат да превърнат връзката си в запознанства в бъдеще.

3. BFF Mod – BFF режим

С BFF режим вместо флирт , потребителите могат да имат нормални приятелства. Това е режим, предпочитан от тези, които нямат приятели в ежедневието си. Чрез BFF Mode потребителят може да установи приятелства, които ще споделят неговата самота.

Друга особеност, която отличава приложението Bumble, е, че жените не се сблъскват със ситуации като тормоз, които често се срещат в други приложения. Приложението привлича вниманието със своята съвпадаща функция. Можете да срещнете нови хора, като създавате съвпадения и връзки. Ако потребителят плъзне друг потребител надясно в приложението, той е съпоставен. Така съвпадащите хора започват да говорят помежду си.

В нашата статия дадохме информация за приложението за запознанства Bumble. Също така, за тези, които не знаят Tinder, което е друго приложение за запознанства, Какво е Tinder и как да го използвате? Можете също да прочетете нашата статия.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.