Какво е HeyGen AI?kakvo e heygen ai

Изкуствен интелект, който регулира дори движенията на устните: Какво е HeyGen AI?

Готови ли сте да се клонирате цифрово с HeyGen? Накарайте вашите аватари да говорят както желаете в HeyGen, който може да извършва преобразуване на текст в реч и превод! Всеки ден се случват революционни иновации в инструментите за изкуствен интелект. Има много инструменти за изкуствен интелект, които позволяват видео продукция от текст. По същия начин броят на приложенията, които можете да изберете в областта на изкуствения интелект за превод, е доста голям.

Виждаме обаче, че всички тези функции могат да се използват заедно в инструмента за изкуствен интелект, наречен HeyGen. Можете дори да създадете свой собствен аватар с HeyGen и да го озвучите със собствения си глас, като по този начин създадете свой клонинг във виртуалната среда.

Как? Ето невероятните приложения, които можете да направите с HeyGen!

Преобразувайте текст в говор с помощта на шаблони

След като влезете в сайта, можете да започнете, като изберете шаблон, подходящ за видеоклипа, който искате да създадете, от секцията „шаблони“. На този етап можете да преглеждате и избирате измежду алтернативите на шаблони, които най-добре отговарят на вашите нужди за търсене.

След като щракнете върху „Използване на този шаблон“, имате възможност да правите различни редакции на този шаблон. Ако желаете, можете да добавяте или премахвате нови сцени от времевата линия към съществуващия шаблон.

Когато добавите празна сцена, можете да получите достъп до разделите за изображение, видео, форма и музика, като щракнете върху бутона „елемент“ в менюто отляво. Тези раздели ви предлагат различни алтернативи. Например, когато изберете аудио съдържание, това аудио се добавя към празната сцена, която сте създали.

Когато въведете изговорения текст в съответния раздел, друг аватар в шаблона или по ваш избор изговаря текста, който сте написали на различни езици, с различни гласови тонове и акценти. Към този момент HeyGen предоставя услуга с повече от 300 гласови опции на повече от 40 езика.

Можете да изпробвате инструмента за изкуствен интелект, който има различни пакети за членство, като се възползвате от безплатната версия. Ако не желаете да използвате шаблони, можете да създадете и оригинално видео, в което аватар по ваш избор озвучава текста, който пишете по зададени от вас критерии.

Можем да кажем, че HeyGen е универсален инструмент за изкуствен интелект. Има някои характеристики, които го отличават от другите инструменти за изкуствен интелект с възможност за превод. Например, HeyGen дори успява да редактира движенията на устните на избрания от вас аватар според текста. Освен това може да се използва за много различни цели, не само за „текст в реч“.

Създавайте говорещи снимки

Едно от нещата, които можете да направите в HeyGen, е да накарате снимките да говорят с поддръжката на изкуствен интелект. Като пример за това можем да дадем „говорещата Мона Лиза“, която се появява в социалните медии. Възможно е да накарате героя в изображение по ваш избор да говори със синхронизация на устните и реалистичен човешки глас в съответствие с текста.

Напишете скрипта за изкуствен интелект с интеграция на ScriptGen AI

В това приложение, което ви позволява да произвеждате медийно съдържание от текст, можете дори да отпечатате текстовете на изкуствен интелект, ако желаете. Когато щракнете върху опцията „Стартиране със ScriptGen AI“ в менюто на действията, които искате да извършите, се отваря прозорец.

В този прозорец трябва да посочите избора си относно темата, езика, формата на адреса и допълнителна информация и да щракнете върху бутона „генериране на скрипт“. Например, ако искате да проектирате рекламен филм, можете да напишете сценария с поддръжка на ScriptGen AI.

След този процес приложението ви предлага текст, който отговаря на вашите критерии. Когато натиснете бутона „Създаване на видеоклип“, започва процесът на създаване на видеоклип, подходящ за този текст. Можете да персонализирате този процес в HeyGen според вашите желания.

Открийте функциите на HeyGen, които осигуряват персонализирано изживяване с изкуствен интелект
Под това заглавие можем да изброим може би най-интересните функции на HeyGen. Предлагайки персонализирани опции, HeyGen ви пренася физически в дигиталната среда с помощта на изкуствен интелект.

Но как? Ако е така, ето персонализираните AI изживявания, които можете да имате с HeyGen:

1. Можете да създадете свой собствен аватар

В HeyGen имате възможност както да персонализирате готови аватари, така и да създадете свой собствен аватар. Например, когато отидете на опцията „редактиране“ на готови аватари, имате възможност да изберете една от различни алтернативи на облеклото.

 • Можете също да напишете дрехите, които искате вашият аватар да носи в пространството в секцията AI ​​Outfit. Допълнителни алтернативи, подходящи за това, са изброени за вас от приложението.
 • В допълнение към готовите аватари, HeyGen ви позволява също да качите свой собствен аватар в приложението. Стъпките, които трябва да следвате за това, са изброени по-долу:
 • Трябва да се снимате на фона на зелен екран в 4K резолюция при 60 FPS.
 • Докато снимате, трябва да се уверите, че камерата е стабилна и околната среда е тиха.
 • Поставете два източника на светлина с лице към зеления екран и един с лице към вас.
 • Уверете се, че осветлението е еднакво във всички зони.
 • Обърнете внимание на външния си вид и избягвайте използването на детайли като разрошена коса, брада и бижута.
 • Зеленото или раирано облекло няма да е правилният избор за този тип снимане.
 • Застанете на разстояние 2,5 метра от зеления екран и прочетете 2-минутна реч с ясен и висок глас по дадена тема, без да повтаряте едни и същи изречения и числа.
 • Пауза за две секунди в края на изреченията.
 • Можете да правите малки движения на главата и ръцете си под гърдите.
 • Не правете никакви редакции на изображението.
 • Когато завършите видеото, което сте създали в този формат, можете да изпратите подготвения от вас файл по имейл до екипа на HeyGen.
 • След като вашият аватар бъде одобрен от екипа на HeyGen, можете да използвате собствения си аватар в нови проекти на HeyGen.

2. Можете да клонирате собствения си глас

 • Можете да качите свой собствен гласов запис в приложението, което има много различни опции за глас зад кадър, и да обработите този глас като AI Voice.
 • Приложението ви позволява да записвате глас на 8 различни езика Могат да се записват разговори на английски, португалски, немски, испански, полски, италиански, френски и португалски. Тези записи могат да бъдат сдвоени с избрания аватар и използвани за подготовка на нови видеоклипове.
 • Ако желаете, след като създадете свой собствен аватар, можете да направите цифрово копие на себе си, като клонирате гласа си.
 • За гласово клониране трябва да щракнете върху бутона „клониране на глас“. Важно е звукозаписът, който правите, да е без фонов шум и качеството на звука да е високо.

Подобни публикации

 1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
 4. Как се пише?
 5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.