Какво е Telegram Premium?telegram premium

Какво е Telegram Premium? Какви са функциите? (2023)

Какво е Telegram Premium, какви са неговите характеристики? Как да получите абонамент за Telegram Premium? Подготвили сме ръководство за любопитните да отговорят на тези въпроси.

Отговорът на въпроса какво е Telegram Premium се чуди от повечето потребители на популярното приложение за незабавни съобщения, тъй като с платената версия се получават някои предимства. В тази статия обяснихме какво точно прави премиум версията и какви предимства предоставя.

Telegram, който започна да обслужва през 2023 г., придоби голяма популярност по света, особено през последните години. Приложението за незабавни съобщения, което позволява на милиони хора да комуникират, има много функции, които повишават потребителското изживяване до следващото ниво.

Приложението за незабавни съобщения, което се предлага безплатно, има абонаментен план, наречен Premium. И така, какво означава този абонаментен план? Какви предимства получават потребителите?

Какво е Telegram Premium?

Telegram Premium е абонаментна услуга, която позволява непрекъснатото развитие на приложението за незабавни съобщения и достъп до допълнителни функции. Можете да станете Premium абонат срещу определена такса.

Предимствата, получени с абонаментната услуга, наречена Premium, която гарантира, че платформата остава независима и дава приоритет на потребителите, увеличава максимално потребителското изживяване. И така, какви са функциите на Telegram Premium?

Какво представляват премиум функциите на Telegram?

 • Изпращане на файлове до 4GB
 • По-висока скорост на изтегляне персонализирани стикери
 • Специални реакции
 • Разширено управление на чат двойни граници
 • Преобразувайте аудио запис в текст
 • Анимирани профилни снимки
 • Премиум значки
 • Премиум икони на приложения
 • Изживяване без реклами

По-горе са предимствата на Telegram Premium. Можете да разгледате подробностите за функциите в списъка по-долу. Освен това, ако искате да изключите последно видян статус в приложението, можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса как да изключите последно видян в Telegram.

Изпращане на до 4GB файлове

В безплатната версия на популярното приложение за незабавни съобщения могат да се изпращат файлове до 2 GB. Премиум абонаментът увеличава това ограничение до 4 GB. По този начин не е необходимо да използвате друга услуга за изпращане на големи файлове.

По-висока скорост на изтегляне

В допълнение към възможността за изпращане на големи файлове, платеният абонаментен план на платформата за незабавни съобщения има и предимството на по-бързо изтегляне. По този начин можете бързо да изтеглите изпратените ви файлове на вашето устройство.

Персонализирани стикери

Сред предлаганите предимства са специални стикери. Персонализираните стикери имат анимация, която заема целия екран. Много сполучливо проектираните стикери правят използването на приложението по-приятно.

Специални реакции

В допълнение към допълнителните стикери могат да се получат и специални реакции. Можете да използвате повече от 10 нови емоции, ако се абонирате за Premium срещу заплащане. Това е голяма полза за потребителите, които предпочитат да реагират на съобщения с емотикони.

Разширено управление на чат

Приложението за съобщения, което се използва от голям брой хора по света, включва и разширено управление на чат в своя платен абонаментен план. В този контекст се добавят нови инструменти, които ви позволяват да редактирате списъка за чат, като например промяна на папката за чат по подразбиране.

Двойни граници

Премиум абонатите имат възможност да следват 1000 канала, да създадат 20 папки за чат с по 200 чатове всяка, да добавят четвърти акаунт към приложението Telegram, да закачат 10 чатове на началната страница и да запазят 10 любими стикера.

Преобразуване на аудиозапис в текст

Освен за съобщения, приложението за съобщения има и функция за изпращане на аудиозаписи. Понякога може да не сте на разположение, за да слушате аудиозаписа. Премиум абонаментът осигурява аудиозапис, който да бъде преобразуван в текст. По този начин можете лесно да видите казаното в аудиозаписа.

Анимирани профилни снимки

В платената абонаментна услуга могат да се създават и анимирани профилни снимки. Потребителите, които разглеждат вашия профил, могат да гледат видеоклипа на профила, който сте създали.

Премиум значки

След като получите първокласен абонамент, значката ще бъде добавена до името ви в списъка за чат, вдясно от името ви в горната част на прозореца за чат и до името ви в списъците с членове в групите. По този начин другите потребители ще видят, че имате платен абонамент.

Премиум икони на приложения

Сред предимствата, предлагани с абонамента, има и икони на приложения. По този начин можете да промените иконата на приложението, инсталирано на вашето мобилно устройство, по много практичен начин. Можете да видите как изглеждат тези икони по-долу.

Изживяване без реклами

Премиум абонаментната услуга предлага горепосочените предимства, както и изживяване без реклами. По този начин в приложението за незабавни съобщения няма реклами. Това значително подобрява потребителското изживяване.

Как да получите премиум абонамент за Telegram?

 • Отворете приложението Telegram.
 • Въведете настройките на приложението.
 • Вижте категорията Telegram Premium.
 • Натиснете бутона „Абониране“.

Ако искате да се възползвате от предимствата, които предлага Premium услугата на платформата за незабавни съобщения, която постигна голям успех, поддържайки популярността си по целия свят от години, можете да се абонирате срещу определена месечна такса.

За да се абонирате, първо влезте в приложението Telegram. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. След това вижте категорията Telegram Premium. Ако следвате тази стъпка, ще видите списък с функции. Натиснете бутона „Абониране“.

В тази статия отговорихме на някои често задавани въпроси, включително въпроса какви са функциите на Telegram Premium. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Как да скрия номера на Telegram?

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

2 Responses

 1. Диана Тодорова каза:

  Здравейте, как да се откажа от Телеграм Премиум.

  • ismail каза:

   Разбира се, че имаме решение за вашето запитване и ви представям нашата актуална статия Как Да Се Откажа От Телеграм Премиум Натисни Тук и Прочети! Желая ви приятно четене и сърфиране из нашият уеб сайт и винаги сме отворени на коментари и винаги приемаме препоръките на нашите посетители бъдете живи и здрави. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.