Как да намерите прекратените последователи в Instagram?instagram posledovateli

Как да намерите прекратените последователи в Instagram 2023?

Как да намерите непоследователи в Instagram? Тъй като Instagram не предоставя информация за прекратените последователи, много хора имат въпросителни в съзнанието си. Ето начините да видите прекратените последователи в Instagram!

Instagram не предоставя директно информация на потребителите относно прекратените последователи. Ето защо много потребители на социални медии се чудят как да разберат кои хора са спрели да следват. В тази статия сме събрали заедно методите, които можете да използвате, за да намерите прекратени последователи в платформата за социални медии, базирана на изображения. Базираната на изображения социална медийна услуга, наречена Instagram, която беше представена за първи път през 2010 г., има функции като следване и прекратяване на следването, точно както в други социални мрежи. Потребителите могат да следват човек по всяко време или да спрат да следват потребителя, когото следват.

Всеки потребител на Instagram иска снимката му да получи повече харесвания и това означава, че има нужда от повече последователи. Докато печелите нови последователи, вие също трябва да вземете предвид съществуващите си последователи. И така, как да намерите прекратени последователи в Instagram?

Instagram не ви предоставя поддръжка за научаване на прекратяване на последователите, но можете да научите кой ви е преустановил следването благодарение на различни приложения и методи. Ако не обичате да инсталирате приложения, има метод, който можете да приложите.

Стъпки, за да видите Instagram Unfollowers (без програма)

 • Отворете приложението за социални медии.
 • Докоснете иконата на профила в долния десен ъгъл.
 • Влезте в секцията „Последователи“ на страницата на профила.
 • Въведете името на потребителя в лентата за търсене.

Има два различни метода, които можете да използвате, за да видите кой е прекратил следенето на вашия акаунт в платформата за социални медии, базирана на изображения. Можете да направите един от тези методи, без да инсталирате приложение на вашето устройство.

Този метод може да бъде донякъде неудобен, особено за акаунти с голям брой последователи, защото е трудно да се идентифицира кой е прекратил следенето на списък от хиляди хора. За да приложите метода, първо отворете базираното на изображения приложение за социални медии, инсталирано на вашето устройство. Ако не сте влизали в акаунта си преди, влезте с информацията си за членство. След като влезете, докоснете иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана. Ако направите това, ще се отвори страницата на профила.

Влезте в секцията „Последователи“, намираща се в горната част на страницата на профила. Можете да видите дали потребителят е прекратен, като напишете името му в лентата за търсене. Можете също да проверите списъка, като превъртите надолу по-долу. Ако човек, на когото държите, е спрял да ви следва и следователно не искате повече да използвате популярното приложение за социални медии, можете да разгледате нашето ръководство за изтриване на акаунт в Instagram. Можете да изтриете акаунта си много бързо, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Списък с препоръки за приложения за прекратени последователи в Instagram

 1. FollowMeter
 2. Последователи и прекратени последователи
 3. iMetric
 4. Доклади: Проследяване на последователи

По-горе има приложения, които ви позволяват да откривате хора, които спират да следват вашия профил в платформата за социални медии, базирана на изображения. Можете да разгледате подробностите за приложенията в списъка по-долу.

1. FollowMeter

Благодарение на FollowMeter , който е много лесен за използване благодарение на успешния си интерфейс, можете да видите потребителите, които наскоро са спрели да ви следват. След като завършите много лесния процес на инсталиране, можете да започнете да използвате приложението.

Приложението, което се предлага безплатно, работи от момента на инсталиране. Следователно не можете да видите хората, които са прекратили следенето, преди да инсталирате приложението. Можете да видите много информация, включително призрачни последователи, тоест неактивни акаунти, както и прекратени последователи чрез приложението.

2. Последователи и прекратени последователи

Има друго приложение, което можете да използвате, за да видите прекратените последователи в приложението за социални медии, базирано на изображения, използвано от милиони потребители по целия свят. Отличаващ се със своите функции, Followers & Unfollowers е много популярен.

След като изтеглите и инсталирате, можете да отворите приложението и да започнете да го използвате, като влезете в акаунта си. Имайки опростен интерфейс, Followers & Unfollowers ви позволява много лесно да видите прекратените последователи.

Програмата, която предлага важна информация, поддържа използването на множество акаунти. По този начин можете лесно да превключвате между множество акаунти в Instagram в приложението. Приложението, което има 4 звезди от 5 в Google Play Store, е оценено от повече от 322 хиляди души.

3. iMetric

Отличаващ се с успешния си интерфейс, iMetric ви позволява да намерите хора, които са прекратили следенето на вашия акаунт по много практичен и бърз начин. Приложението, което предлага малко статистическа информация за общия брой последователи и броя на новите последователи, също предлага много информация.

В допълнение към общия брой харесвания, които сте получили чрез приложението, можете да получите достъп до различна информация, като средния брой харесвания на публикация и общия брой коментари към вашите публикации. По този начин можете да определите колко взаимодействие получават вашите публикации.

В приложението има поддръжка за множество акаунти, точно като Followers & Unfollowers. Можете да добавите няколко акаунта в Instagram към iMetric и да превключвате лесно и бързо между акаунтите, които сте добавили.

4. Доклади: Проследяване на последователи

Благодарение на Reports: Followers Tracker можете да видите хората, които са прекратили следенето в базираното на изображения приложение за социални медии. Приложението е много лесно за използване благодарение на удобния за потребителя интерфейс. По този начин можете да използвате приложението без никакви затруднения.

Можете да добавите повече от един акаунт в Instagram към приложението, което има поддръжка за няколко акаунта. Можете лесно да превключвате между акаунти. Приложението, което има оценка 4,5 от 5 в App Store, е оценено от повече от 45 хиляди души.

Не позволявайте на всички приложения, които твърдят, че ви показват прекратени последователи в Instagram, защото не всички от тях имат добри намерения. Разрешаването на приложението, което идва пред вас, не прави нищо, освен да представлява голяма заплаха за вас.

Приложения, които имат достатъчно разрешение, могат да получат достъп до вашата лична информация. Ако сте давали разрешение на приложения като това преди, трябва да влезете в Instagram възможно най-скоро и да отмените разрешението от секцията с разрешения за приложения, но трябва да запомните, че отнемането на разрешенията не означава, че техният достъп до вашия акаунт ще бъде прекъснат .

Можете или да използвате някое от приложенията в списъка, или да откриете онези, които спират да ви следват с програмния метод, но не бива да забравяте това. Приложенията на трети страни не се предлагат официално от Instagram, така че вие ​​поемате пълна отговорност.

В тази статия обяснихме два различни метода, които можете да използвате, за да видите прекратените последователи в Instagram. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.