Какво е Twitter Blue? Какви са предимствата?twitter blue

Какво представлява Twitter Blue, което излиза на преден план с различни функции, които предлага на потребителите, каква е неговата употреба и какви са предимствата му? Ето и любопитствата за Twitter Blue!

Какво представлява Twitter Blue , което излиза на преден план с различни функции, които предлага на потребителите , каква е неговата употреба и какви са предимствата му? Събрахме всички подробности за платената абонаментна услуга, обявена от Twitter и скоро ще бъде достъпна.

Прочети Още: Възможни решения за грешка при изтегляне на файл

Какво е Twitter Blue?

Twitter Blue е платена услуга, която добавя към съществуващото ви изживяване в социалните медии и предлага някои функции, на които други потребители може да не се радват. По този начин, като се абонирате за платената услуга, можете да получите и да се възползвате от редица допълнителни функции, които не са достъпни за други потребители.

Какви са характеристиките на Twitter Blue?

 • Папки за отметки
 • Бутон за отмяна на туитове
 • Режим на изглед на четеца
 • Персонализируеми теми и цветове

1. Папки за отметки

Twitter има функция, наречена Bookmarks, която ви позволява да запазвате туитове, които харесвате, и да ги намирате по-лесно по-късно . Тази стандартна функция, която много от нас използват, съхранява всички туитове на едно и също място и не ви позволява да търсите в тях.

С Twitter Blue можете да създавате папки в областта на отметките и да включвате туитовете, които искате, във всяка папка, която създавате. Освен даването на персонализирани имена на всяка папка, цветовете на всяка папка също са различни. Освен това, ако искате да видите всички туитове заедно, можете да използвате раздела Всички отметки .

2. Бутон за отмяна на туитове

Ако сте потребител на Twitter, познавате тъгата, която изпитвате, когато видите печатна грешка в туит, който споделяте. При нормална употреба единственият начин да коригирате тази грешка е да изтриете туита и да го публикувате отново. Twitter Blue, от друга страна, добавя бутон за отмяна .

Всъщност този бутон може да бъде дефиниран като функция за предварителен преглед в известен смисъл. По този начин можете да изберете период от време от няколко секунди до тридесет секунди и да коригирате грешките, които виждате, преди туит да бъде споделен.

Освен това няма нищо, което може да се направи както за стандартните потребители, така и за платените потребители, след като туитът бъде споделен. С други думи, ако споделянето е извършено и има нещо, което искате да поправите, трябва да изтриете туита и да го споделите отново. Имайте предвид, че това е приложено за защита на информационната сигурност в Twitter.

3. Режим на изглед на четец

Искате ли поредица от туитове да изглеждат като статия? Ако сте попаднали на дълга, но забележителна поредица от туитове и искате да прочетете съдържанието по прост начин, режимът на изглед на четеца в Twitter Blue може да е точно за вас.

4. Персонализируеми теми и цветове

Абонатите на Twitter Blue могат да персонализират темата и цветовете на темите, които използват, както и да променят иконата на приложението на устройства с Android и iOS. В допълнение, потребителите могат да се възползват и от специален екип за поддръжка на клиенти, където могат да получат по-бърза помощ.

Колко струва Twitter Blue?

 • Twitter Blue International Цена: $ 3,00 / Месечно
 • Twitter Blue Bulgaria Цена: 5,90 LV / месечно

Въпреки че международната цена на Twitter Blue е определена на 3,00 долара, няма ценова политика, специфична за нашата страна, и можете да се абонирате за по-скъпа цена от чужбина за 5,90 LV. Нека ви напомним, че тази цена е месечна такса.

И така, какво мислите за Twitter Blue? Смятате ли, че е необходимо да плащате 5,90 LV / месец за тези малки функции? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Край на обажданията за измами и залагания
 2. WhatsApp функция за управление на медиите
 3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
 4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
 5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.