Какво се случва, когато изтриете акаунта си в WhatsApp?

whatsapp iztrivane akaunt

Тъй като много от нас като потребители на WhatsApp , след като изтрием акаунта си, се чудим какво се случва с историята на чата, получени съобщения, профила на групата, в която сме, нашата снимка на профила и за нас и много други. В тази статия ще научим какво се случва при изтриване на акаунт в WhatsApp. Тук те ще бъдат, когато изтриете вашия акаунт в WhatsApp !

1. Какво се случва с текущата история на чата?

Когато изтриете вашия акаунт в WhatsApp, цялата история на чата се изтрива. Когато WhatsApp бъде изтрит, всички записи на чата на вашия телефон също се изтриват. Няма да можете да отворите WhatsApp и да получите достъп до получени съобщения. Дори вашите резервни копия в iCloud  (за iPhone) и Google Drive (Android) ще бъдат изтрити и няма да можете да ги възстановите, когато активирате отново профила си.

2. Какво се случва с получените съобщения?

Потребителите не могат да ви изпращат съобщения, защото вашият акаунт в WhatsApp е изтрит, но ако някои потребители имат история на чата в WhatsApp , те могат да ви изпращат съобщения. В тези съобщения се появява единичен отметка, но тези съобщения няма да стигнат до вас, защото сте изтрили акаунта си.

3. Какво се случва с групите WhatsApp?

Ако изтриете акаунта си в WhatsApp, ще бъдете автоматично премахнат от всички групи, в които се намирате. Губите права за управление в групите WhatsApp, на които сте мениджър, и ако няма друг мениджър в групата, човек е избран на случаен принцип.

Когато активирате отново своя WhatsApp акаунт, трябва да се присъедините отново към групите, в които преди сте участвали. Ако тези групи спрат, когато се върнете в WhatsApp, можете да се присъедините към тези групи чрез груповата връзка или можете да помолите мениджъра на групата да ви добави отново.

4. Какво се случва с вашата снимка на профила и с нея?

Тъй като снимката на профила и секцията се съхраняват на сървърите на WhatsApp, вашата публикация и снимката на потребителския профил в секцията около ще бъдат премахнати от WhatsApp . Това не означава, че снимката във вашия профил ще бъде изтрита от вашия смартфон. Вашата снимка на потребителския профил в WhatsApp ще бъде изтрита само от WhatsApp.

5. Какво се случва с настройките на WhatsApp?

Тъй като акаунтът в WhatsApp вече не е наличен, настройките на WhatsApp също ще бъдат изтрити. Всички промени, които правите във вашия акаунт в WhatsApp, настройките по подразбиране се прилагат, когато активирате отново профила си.

6. Какво се случва с изображения и видеоклипове от WhatsApp?

На смартфони с операционна система Android изображенията и видеоклиповете автоматично се записват на вашия смартфон. Следователно, когато изтриете вашия акаунт в WhatsApp , изображенията и видеоклиповете, които получавате в WhatsApp, продължават да бъдат достъпни на вашия смартфон. Можете да получите достъп до тези изображения чрез всяко приложение за галерия на вашия смартфон.

7. Как да разберете дали изтриете акаунта си в WhatsApp?

Приятели с историята на вашите разговори първо забелязват, че снимката на потребителския ви профил е изчезнала. Чатовете остават в историята на чатовете на вашите приятели. Ако устройството на вашия приятел има операционна система Android при липса на история на чата, вашият приятел ще види бутона „Покани“ до вашето име. На iPhone не сте включени в списъка с контакти на WhatsApp на контактите.

8. Уведомявате ли приятелите си, когато изтриете акаунта си в WhatsApp?

Когато изтриете акаунта си, WhatsApp не изпраща автоматично известия до вашите контакти.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.