Какво да направите при проблем с гласовата поща в WhatsApp?

whatsapp,messenger,plus

Гласовите съобщения са една от най-важните функции, които WhatsApp предлага на потребителите. Потребителите обичат да изпращат гласови съобщения, вместо да пишат дълги текстове в полето за съобщение на човек. Гласовите съобщения също улесняват хората да предават емоциите си един на друг по-добре.

Понякога гласовите съобщения може да не работят както обикновено. Например, когато получите съобщение за гласова поща, може да не успеете да изтеглите съобщението за гласова поща или да чуете звука. Някои потребители не могат да записват гласови съобщения. В тази статия споделяме с вас какво може да се направи, когато гласовите съобщения не работят на WhatsApp . Ето какво може да се направи за проблема с гласовата поща WhatsApp !

 • Рестартирайте телефона си. Един прост рестарт понякога може да реши този проблем. Ако не можете да получавате гласови съобщения или да записвате гласова поща от някой на WhatsApp , рестартирането на вашия смартфон може да помогне за разрешаване на проблема с гласовата поща WhatsApp .
 • Не забравяйте да предоставите необходимите разрешения за микрофона. Ако не можете да записвате гласова поща на WhatsApp , проверете дали разрешавате на WhatsApp достъп до микрофон. WhatsApp трябва да има разрешение да използва микрофона на вашия смартфон за запис на гласови съобщения.
 • Изключете записващите устройства на трети страни. WhatsApp не записва гласови съобщения, ако има друго приложение на вашия смартфон, като запис на екрана или запис на разговори . За да изпратите гласова поща в WhatsApp, трябва да затворите тези приложения за известно време. Разберете дали можете да запишете гласова поща веднага щом се отървете от този проблем, който ви пречи да записвате гласова поща на WhatsApp .
 • Проверете скрийнсейвъра на вашия смартфон. WhatsApp има сензор за близост, който ви позволява да слушате гласовата си поща през слушалки. Ако скрийнсейвърът е поставен неправилно, не можете успешно да записвате гласова поща. Поради тази причина е добра опция да се уверите, че сте поставили правилно екранната защита или да я премахнете.
 • Увеличете силата на звука на телефона си. Увеличете максимално силата на звука, докато слушате гласовата поща от контактите си в WhatsApp . Трябва да увеличите силата на звука отново, тъй като силата на звука, когато слушалките са включени, и силата на звука, когато слушалките не са свързани.
 • Проверете дали има достатъчно място на телефона ви. Ако имате проблем с това, че не изтегляте звука по време на изтегляне на гласова поща, телефонът ви може да няма достатъчно място за съхранение
 • Изчистване на кеша на WhatsApp .
 • Актуализирайте WhatsApp .

Подобни публикации

 1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
 2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
 3. Идва ограничение на историите в Instagram
 4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
 5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.