С колко мегапиксела камера разполага iPhone 15С колко мегапиксела камера разполага iPhone 15 (2023)

Камерата на стандартния модел iPhone 15 е обявена! Камерата на стандартния модел iPhone 15 най-накрая беше разкрита. Apple очевидно планира значително увеличение на камерата с новата серия. Ето подробностите!

Стандартният модел iPhone 14 беше малко разочарование, тъй като дойде с 12MP камера от предишната серия, наред с други оплаквания. Според доклад на Джеф Пу от Haitong Intl Tech Research , основната камера на стандартния модел iPhone 15 ще бъде 48MP и Apple ще революционизира това със серията iPhone 15.

Това нововъведение ще даде на стандартните телефони по-добри възможности за мащабиране, но все още няма да предлага толкова добри характеристики на камерата, колкото Pro модела, тъй като телеобективите ще останат изключителни за по-скъпите модели (като LiDAR).

Очаква се iPhone 15 Pro Max да има 6x перископен обектив в допълнение към 3x телеобектив. Също така, новите професионалисти ще трябва да бъдат надградени до 3nm процесори Apple A17 (и да скочат от 6GB на 8GB RAM), докато iPhone 15 и 15 Plus просто ще преминат към съществуващи процесори A16.

Стандартният модел iPhone 15 се предлага с 48MP камера

iphone 15 kamera

И четирите модела се очаква да имат USB-C портове, за да се съобразят с предстоящата промяна в регулациите на ЕС, но все пак ще има разлика между тях. Анализаторът Минг-Чи Куо казва, че само моделите Pro ще имат USB 3.2 скорости (така че стандартните модели ще бъдат ограничени до USB 2.0, както при всички iPhone в момента).

Анализаторът Джеф Пу най-накрая обяви датата на стартиране, която Apple е планирала за серията iPhone 15. Съответно, серията iPhone 15 ще бъде в магазините от 23 септември (поне това е целта, която Apple си е поставила в момента).

И така, какви са вашите очаквания от серията iPhone 15? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Apple обявява подновяване на функцията за автоматично коригиране с iOS 17
  2. Характеристики на Huawei P60 Pro
  3. Как да премахнете реклами в Xiaomi?
  4. Най-добрите приложения за почистване на кеша за Android 2023
  5. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.