Кодът за потвърждение на Instagram не се получава, какво е решението?instagram ne idva kod

Кодът за потвърждение на Instagram не се получава, какво е решението?

Подготвили сме ръководство с различни методи за потребители, които се интересуват от отговора на въпроса „Кодът за потвърждение на Instagram не идва, какви са решенията?

Проблемът с кода за потвърждение на Instagram, който не идва, причинява неизползваемост на акаунта в платформата за социални медии, базирана на изображения. Следователно, потребителите, които срещат този проблем, трябва да го коригират, за да продължат да използват приложението.

Може да бъдете помолени да въведете код за потвърждение, когато се опитате да влезете от друго устройство, многократно въведете грешна парола или се опитате да влезете в акаунта си чрез различен IP адрес. И така, Какви методи за решение трябва да се приложат за проблема с кода за сигурност на Instagram, който не идва?

Къде са харесваните публикации в Instagram?

Кодът за потвърждение на Instagram не се получава, какви са методите за решение?

 • Уверете се, че телефонният номер е правилен.
 • Проверете състоянието на сървъра на Instagram.
 • Проверете силата на сигнала.
 • Изключете режима „Не безпокойте“.
 • Изключете самолетния режим.
 • Изчистете кеша на приложението.
 • Изключете и включете устройството.
 • Опитайте да получите код за потвърждение от друго устройство.
 • Деактивирайте VPN софтуера.
 • Проверете спам страницата.

Уверете се, че телефонният номер е правилен

Ако кодът за потвърждение не пристигне, първо трябва да се уверите, че телефонният номер, добавен към вашия акаунт, е правилен. Ако сте въвели правилно телефонния номер, можете да разгледате следващия метод.

Проверете състоянието на сървъра на Instagram

Проблем, възникнал в сървърите на платформата за социални медии, базирана на изображения, може да доведе до липса на кодове за потвърждение. Поради тази причина проверете състоянието на сървъра на Instagram и разберете дали има проблем със сървърите.

Проверете силата на сигнала

Ако няма достатъчно силен сигнал, може да не получите SMS на вашия смартфон. Това ви кара да не можете да получите достъп до кода за сигурност. Затова проверете силата на сигнала в горната част на екрана.

Изключете режима „Не безпокойте“.

Възможно е да не виждате нови SMS съобщения, защото режимът „Не безпокойте“ е активиран. Можете да проверите дали режимът „Не безпокойте“ е включен чрез панела за известия и ако е, можете лесно да го изключите, като докоснете режима.

Изключете самолетния режим

Точно като Не ме безпокойте, самолетният режим не ви позволява да виждате входящи съобщения. Проверете за иконата на самолет в горната част на екрана. Ако се появи иконата на самолет, изключете самолетния режим или от страницата с настройки, или от панела за известия.

Изчистете кеша на приложението

 1. Отворете настройките на устройството.
 2. Влезте в категорията Приложения.
 3. Изберете Instagram.
 4. Вижте секцията Съхранение.
 5. Натиснете бутона „Изтриване на кеша„.

Изключете и включете устройството

Рестартирането може да реши някои проблеми, свързани с телефона. Затова изключете устройството, като натиснете и задържите за известно време бутона за захранване отстрани на устройството. Проверете дали проблемът е отстранен след рестартиране на телефона.

Опитайте да получите код за потвърждение от друго устройство

Сред методите, които можете да използвате, за да разрешите проблема с кода за сигурност на Instagram, който не идва, е да опитате да получите кода за потвърждение от друго устройство. Ако този метод не работи, можете да опитате следващия метод.

Деактивирайте VPN софтуера

Ако използвате VPN програма , опитайте временно да деактивирате софтуера. След като изключите услугата, проверете дали проблемът е отстранен.

Проверете спам страницата

Имейлът, изпратен от услугата за социални медии, може да е попаднал на спам страница. В този случай известието по имейл няма да се появи. Поради тази причина проверете спам страницата на вашия имейл акаунт.

Ако не получите имейл от услугата за социални медии в раздела за нежелана поща, можете да докладвате ситуацията на Instagram и да използвате приложения, подобни на Instagram , докато проблемът бъде разрешен. В тази статия сме изброили възможните решения за проблема с кода за потвърждение на Instagram, който не идва. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.