Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!

Моделът Jesco Absolut на Koenigsegg се издигна до скорост 500 км/ч при теста за динамо на шасито. Насочейки се към скоростта от 311 мили в час, автомобилът се подготвя за световни рекорди. Ето и подробностите! Koenigsegg, като марка, известна с усилията си да разшири границите на автомобилното инженерство, развълнувани автомобилни ентусиасти, които очакват с нетърпение новите разработки за модела Jesko Absolut. Компанията сподели резултатите от тест на шасито динамо, че Jesko Absolut може да надхвърли ограничението на скоростта от 311 мили в час (500 км/ч).

Може ли Jesco Absolut Model Koenigsegg да достигне 500 км/ч?

Кристиан фон Кьонигсег заяви в последния кръг на подкаста Top Gear, че Jesko Absolut е достигнал скорост от 500 км/ч в деветата предавка на динамиката на шасито, и е бил прикрепен към прекъсвача на оборота. Този успех показва, че потенциалът на автомобила може да достигне още по-високи граници в реални условия.
koenigsegg jesko absolut 500 km h

Все още обаче не е направен тест за реална скорост. Забавянето на този процес е ефективно при намирането на правилните гуми и намирането на подходяща зона, където Jesko Absolut може да се представи по дълъг път.

Кристиан фон Кьонигсег заяви, че е обнадежден, че тези пречки скоро ще бъдат преодолени, но не даде определена времева линия.

Представен през март 2020 г., Jesko Absolut стартира като най-бързия автомобил, който Koenigsegg някога е произвеждал, и специално има за цел да надмине рекорда на Bugatti Chiron Super Sport за 304,77 мили в час.

Въпреки че максималната му скорост все още не е тествана, Jesko Absolut носи най-бързия автомобил за масово производство до 250 мили в час и 400 км/ч. Със своя двигател с мощност 1578 конски сили и въртящ момент от 1106 фута се смята, че Jesko Absolut вероятно ще се представи в затворен пътен участък като Autobahn.

Докато Koenigsegg планира да получи разрешение за затваряне на специален раздел в Autobahn, автомобилният свят с вълнение очаква това изключително представяне на Jesko Absolut.

Подобни публикации

  1. Стратегически ход от Volkswagen към Tesla
  2. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  3. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  4. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  5. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.