Голямо развитие за електрически велосипедиnova tehnologiya v eleltricheskite velosipedi

Възможни са по-дълги разстояния и ниска цена в електрическите превозни средства с тази технология на батерията

За първи път в света бе обявена калиево-йонната батерия. Това може да бъде голямо развитие за електрически велосипеди. Ето и подробностите! Anhui Guoxin New Materials пусна на пазара първата в света търговска калиево йонна батерия с потенциал да революционизира индустрията, специално предназначена за двуколесни електрически превозни средства. Така че с тази технология на батерията, електрическите велосипеди ще имат по-дълъг пробег и зареждане?

По-дълъг обхват, ниска цена и чиста среда

Новият пакет за калиево йонна батерия има впечатляваща енергийна плътност от 151 Wh/kg и предлага обхват от 130-150 километра с едно зареждане. Това представлява значителен напредък в сравнение с 50-километровия диапазон, предлаган от конвенционалните оловно-киселинни батерии. Забележително е, че производствените разходи на калиевите йонни батерии остават на същото ниво в сравнение с оловно-киселинните батерии.kalievo yonna bateria

Калийните йонни батерии не само предлагат по-дълъг пробег, но и екологичен. Произведени предимно от нетоксични и рециклируеми материали, тези батерии създават много по-малко замърсяване в сравнение с оловно-киселинните батерии в края на живота си.

Anhui Guoxin извърши успешни пътни тестове с популярни марки за е-велосипеди Yasdi и Lujia на нови батерии. Обратната връзка на потребителите също е доста положителна. Компанията планира да започне масово производство на ключови електродни материали, акумулаторни клетки и всички системи за съхранение на енергия за калиеви йонни батерии до края на 2024 г.

Гледайки това развитие, изглежда, че ще започне по-дълъг и екологичен период на е-велосипед, променяйки правилата на играта, особено за електрически велосипеди.

Подобни публикации

  1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  2. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
  3. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
  4. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?
  5. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.