Колко внимание е получил Windows 11?windows 11

Колко интерес имат потребителите към новата операционна система Windows 11?

 

Колко внимание е получил Windows 11? Нов доклад хвърли светлина върху това на колко устройства е инсталирана операционната система в момента.

Windows 11 , който беше официално пуснат и стана достъпен през първата седмица на октомври, успя да направи значителен пробив, като изпревари много версии на компанията досега. И така, колко внимание е получил Windows 11, когато искаме да разгледаме нещата по-конкретно ? Нов доклад хвърли светлина върху това на колко устройства е инсталирана операционната система в момента.

Windows 11 е инсталиран на 8,6% от компютрите

В ново проучване на AdDuplex десетки хиляди системи, които се използват в момента, бяха внимателно проучени и в светлината на тези данни беше установено, че 8,6 % от изследваните компютри  са инсталирани с Windows 11.

Прочети Още: Официално описание за Xiaomi 12: Очаквайте скоро!

Иновациите и подобренията, въведени с Windows 11, бяха приети много положително от потребителската база. Всъщност операционната система, която беше официално пусната през първата седмица на октомври, успя да надмине 5% дял на използване само за три седмици . Всъщност е очевидно, че този дял ще продължи да нараства бързо в близко бъдеще:

Преди всичко бих искал да ви напомня, че потребителите със стари компютри изпитват затруднения при преминаването към новата версия с променящите се системни изисквания. Освен това потребителите, които се притесняват за стабилността на новата версия, смятат, че е необходимо да изчакат известно време преди надстройката.

Между другото, за да направите малко сравнение, Windows 8 имаше дял на използване от 0,96% в края на първия месец от пускането му, а последващите увеличения също бяха ограничени. В това отношение Windows 11 изглежда е постигнал по-бърз импулс на развитие от много версии в миналото.

И така, какво мислите за Windows 11? Коя операционна система използвате в момента и планирате ли скоро да надстроите до Windows 11? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.