Колко внимание е получил Windows 11?

windows 11

Колко интерес имат потребителите към новата операционна система Windows 11?

 

Колко внимание е получил Windows 11? Нов доклад хвърли светлина върху това на колко устройства е инсталирана операционната система в момента.

Windows 11 , който беше официално пуснат и стана достъпен през първата седмица на октомври, успя да направи значителен пробив, като изпревари много версии на компанията досега. И така, колко внимание е получил Windows 11, когато искаме да разгледаме нещата по-конкретно ? Нов доклад хвърли светлина върху това на колко устройства е инсталирана операционната система в момента.

Windows 11 е инсталиран на 8,6% от компютрите

В ново проучване на AdDuplex десетки хиляди системи, които се използват в момента, бяха внимателно проучени и в светлината на тези данни беше установено, че 8,6 % от изследваните компютри  са инсталирани с Windows 11.

Прочети Още: Официално описание за Xiaomi 12: Очаквайте скоро!

Иновациите и подобренията, въведени с Windows 11, бяха приети много положително от потребителската база. Всъщност операционната система, която беше официално пусната през първата седмица на октомври, успя да надмине 5% дял на използване само за три седмици . Всъщност е очевидно, че този дял ще продължи да нараства бързо в близко бъдеще:

Преди всичко бих искал да ви напомня, че потребителите със стари компютри изпитват затруднения при преминаването към новата версия с променящите се системни изисквания. Освен това потребителите, които се притесняват за стабилността на новата версия, смятат, че е необходимо да изчакат известно време преди надстройката.

Между другото, за да направите малко сравнение, Windows 8 имаше дял на използване от 0,96% в края на първия месец от пускането му, а последващите увеличения също бяха ограничени. В това отношение Windows 11 изглежда е постигнал по-бърз импулс на развитие от много версии в миналото.

И така, какво мислите за Windows 11? Коя операционна система използвате в момента и планирате ли скоро да надстроите до Windows 11? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.