LG подобрява своята Smart TV платформа с webOS Hubwebos hub

WebOS Hub беше представен наскоро от LG. Ето любопитните подробности за webOS Hub, който предоставя удобство на производителите и потребителите на смарт телевизори!

LG наскоро пусна webOS Hub за партньори. По този начин компанията разшири своя бизнес с платформа за смарт телевизия. Надстроена версия на webOS, webOS Hub предлага на производителите на смарт телевизори по-голямо удобство и съдържание за потребителите, както и по-големи възможности за персонализиране.

Прочети Още: Новият телефон N300 на OnePlus ще се предлага с бързо зареждане

Посочва се, че WebOS Hub, поддържан от партньори на LG като Realtek, Dolby, CEVA и Gracenote, може да се използва в разширена мрежа от 200 марки, включително Eko, Stream System, Konka, Aiwa Hyundai и Seiki.

Какво предлага webOS Hub на LG?

Повече от просто интелигентна платформа, webOS Hub е одобрен от над 160 издатели по целия свят. Новата актуализация се разглежда като демонстрация на ангажимента на компанията да предостави потребителското изживяване на повече потребители по света.

WebOS Hub, който позволява фина настройка на началния екран чрез избиране на цветова схема, предлага персонализиране на интерфейса, като например прилагане на изображение, подходящо за реални изяви или добавяне на лого за видимост.

LG предоставя възможност за адаптиране на webOS Hub. Това позволява на производителите на смарт телевизори да диференцират продуктите си, като същевременно предлагат по-всеобхватно и приятно потребителско изживяване. С разширена използваемост и функции за персонализиране, webOS Hub предлага на потребителите селекция от съдържание, което да контролират въз основа на техните предпочитания.

Поддържайки LG Magic Explorer, който също показва информация за възпроизвежданото съдържание, като биографии на играчи и места на заснемане, webOS Hub осигурява подобрено изживяване при гледане с Enhanced Clear Audio, което позволява диалозите на екрана да се чуват по-лесно.

WebOS Hub включва популярни цифрови стрийминг платформи като Disney+, Netflix и Amazon Prime Video, точно както своите предшественици. Първите OLED телевизори с поддръжка на webOS Hub ще бъдат налични скоро.

Park Hyoung-sei, ръководител на LG Home Entertainment Systems, обяви, че са се ангажирали да подобрят и разширят екосистемата webOS Hub, която продължава да запознава все повече и повече потребители с уникалното потребителско изживяване на LG WebOS.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.