MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлинаmacbook pro m2

Подробните тестове за производителност на Macbook Pro, обявени с процесори M2, продължават да идват. Macbook Pro има проблеми с отоплението. Ето подробностите!

Започна да идва информация от тестовете за производителност на процесора M2 в новия 13-инчов модел на Apple.YouTuber откри, че новите MacBook Pro не са устойчиви на топлина по време на своите тестове.

Заявявайки, че новите дизайни на Apple срещу проблема с отоплението не са достатъчно успешни съветва потребителите да помислят два пъти, преди да изберат MacBook с процесори M2.

Прочети Още: Намаляването на SCT идва при електрическите автомобилиm2 macbook pro

Apple MacBook Pro не издържа 8K необработени изображения!

Казвайки, че са обработили 8K изображения от тип Canon RAW за теста, YouTuber отбеляза, че процесорът е достигнал 108 градуса по време на теста. Постоянно влошаване на производителността и значителни повреди бяха наблюдавани в процесора M2, който достигна тези високи температури.

По време на постепенното повишаване на температурата беше регистрирано намаляване на скоростта от 1400MHz в P-Core и E-Core в процесора M2. По време на този скок консумацията на енергия спадна от 29,46 вата на 7,31 вата. След като процесорът се стабилизира на 84 градуса , скоростта на процесора отново започна да се покачва. По време на целия този процес вентилаторите на MacBook Pro работеха с максимална скорост на въртене от 7200 RPM.

Всички тези тестове показват, че противно на рекламата, MacBook Pro може да има проблем с нагряването. Въпреки че все още има една от най-високите процесорни мощности на пазара, е полезно да знаете ограниченията на MacBook Pro за по-продължителна употреба .

Сред лаптопите на Apple основният проблем може да бъде изпитан на MacBook Airs по пътя . Подобно на следващата версия , новият MacBook Airs , който ще дебютира с процесор M2 , няма да има вентилатор, според слуховете. Пълна мистерия е колко ефективен ще е М2, който се оказа, че има проблем с отоплението, без вентилатор.

Подобни публикации

  1. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!
  2. Преглед на Huawei Watch Ultimate
  3. Игрите за Android вече могат да се играят на Windows
  4. LG представя нови високоговорители с тънка хартия
  5. Какво трябва да вземете предвид при закупуване на RAM?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.