Мъжът, който направи предложение за брак в Чернобил

predlojenie za brak v cernobil

Какво може да бъде по-романтично от това да направите още една крачка към брак при наличието на ядрена катастрофа?

Той направи предложението си за брак в Чернобил, не можа да се отърве от езика на социалните мрежи.

Достатъчно лошо е, че туризмът в Чернобил е във възход след мини-сериала на HBO (Чернобил) от 2019 г., който показа най-тежката ядрена катастрофа в историята с драматична слава. Но определено е хубаво нещо да има някой да участва в това, което вероятно е един от най-щастливите моменти в живота му.

Публикация в Instagram от компания, която провежда обиколки на „ Зоната на замърсяване “ в зоната на ядрения срив в съвременна Украйна, показа щастлива двойка, която решава да се сгоди в Чернобил.

Потребителите на Reddit, които разкриха публикацията, побързаха да се подиграят на сгодената двойка. „Пожелавам и на двамата страхотен полуживот“, се казва в изявление на потребителя. той написа. Друг потребител каза: „Чудя се дали това има някакви вредни ефекти.“ пошегува се той.

Прочети Още: Разговорите с непознати могат да имат изненадващи резултати

Направи предложението си за брак в Чернобил

Въпреки че сключването на брак или годежът е специален момент за хората, също така е научен факт, че хората обичат да гледат неща, които ги плашат. Хората обичат да научават за ужасните неща, които са им се случили – може би като вид психическа предпазна мярка срещу страховете, че един ден ужасът и трагедията ще ги сполетят.

Но си струва да се отбележи, че има нещо забележително в хората, които избират да празнуват на такова тържествено място, особено хората, които все още са буквално радиоактивни.

Абсолютно всяка връзка е различна, но също така се чудим как всяка двойка, която избере да се обвърже на такова лошо място, ще оцелее.

Това не е единствената интересна ситуация в Чернобил. През последните месеци популярното куче робот, разработено от Boston Dynamics, пътуваше в района на Чернобил за откриване на радиация .

Изследователи от университета в Бристол посетиха атомната електроцентрала в Чернобил (Припят, Украйна), за да тестват известното куче-робот (SPOT) на компанията Boston Dynamics. Футуристичното куче изследва затворената зона в Чернобил.

Той броди в това, което е известно като „безопасна зона“, предназначена да предотврати изпускането на радиоактивни замърсители, да предпази реактора от външни влияния, да улесни демонтирането и извеждането на реактора от експлоатация и да предотврати навлизането на вода.

Роботът куче SPOT  изглежда така, сякаш всъщност е произведен за това изследване. Четириногите са много по-добри в придвижването от повечето роботи и могат да влязат в труднодостъпни места. Освен това е устойчив на радиация и това означава, че е много по-добра алтернатива за изпращане на хора в тези зони.

Подобни публикации

  1. Най-верният приятел на човека се оказа, че е куче
  2. Прогнозите на Бил Гейтс през 1999 г .: Колко са взети?
  3. Чувствайте се навън: Най-добри фонови звуци
  4. 7 навика, които съсипеха кариерата ви на свободна практика
  5. Най-добрите безплатни сайтове за изтегляне на лицензирана музика (2020)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.