Мъжът, който направи предложение за брак в Чернобилpredlojenie za brak v cernobil

Какво може да бъде по-романтично от това да направите още една крачка към брак при наличието на ядрена катастрофа?

Той направи предложението си за брак в Чернобил, не можа да се отърве от езика на социалните мрежи.

Достатъчно лошо е, че туризмът в Чернобил е във възход след мини-сериала на HBO (Чернобил) от 2019 г., който показа най-тежката ядрена катастрофа в историята с драматична слава. Но определено е хубаво нещо да има някой да участва в това, което вероятно е един от най-щастливите моменти в живота му.

Публикация в Instagram от компания, която провежда обиколки на „ Зоната на замърсяване “ в зоната на ядрения срив в съвременна Украйна, показа щастлива двойка, която решава да се сгоди в Чернобил.

Потребителите на Reddit, които разкриха публикацията, побързаха да се подиграят на сгодената двойка. „Пожелавам и на двамата страхотен полуживот“, се казва в изявление на потребителя. той написа. Друг потребител каза: „Чудя се дали това има някакви вредни ефекти.“ пошегува се той.

Прочети Още: Разговорите с непознати могат да имат изненадващи резултати

Направи предложението си за брак в Чернобил

Въпреки че сключването на брак или годежът е специален момент за хората, също така е научен факт, че хората обичат да гледат неща, които ги плашат. Хората обичат да научават за ужасните неща, които са им се случили – може би като вид психическа предпазна мярка срещу страховете, че един ден ужасът и трагедията ще ги сполетят.

Но си струва да се отбележи, че има нещо забележително в хората, които избират да празнуват на такова тържествено място, особено хората, които все още са буквално радиоактивни.

Абсолютно всяка връзка е различна, но също така се чудим как всяка двойка, която избере да се обвърже на такова лошо място, ще оцелее.

Това не е единствената интересна ситуация в Чернобил. През последните месеци популярното куче робот, разработено от Boston Dynamics, пътуваше в района на Чернобил за откриване на радиация .

Изследователи от университета в Бристол посетиха атомната електроцентрала в Чернобил (Припят, Украйна), за да тестват известното куче-робот (SPOT) на компанията Boston Dynamics. Футуристичното куче изследва затворената зона в Чернобил.

Той броди в това, което е известно като „безопасна зона“, предназначена да предотврати изпускането на радиоактивни замърсители, да предпази реактора от външни влияния, да улесни демонтирането и извеждането на реактора от експлоатация и да предотврати навлизането на вода.

Роботът куче SPOT  изглежда така, сякаш всъщност е произведен за това изследване. Четириногите са много по-добри в придвижването от повечето роботи и могат да влязат в труднодостъпни места. Освен това е устойчив на радиация и това означава, че е много по-добра алтернатива за изпращане на хора в тези зони.

Подобни публикации

  1. Как мога да видя моите опаковани плейлисти в Spotify?
  2. Защо златото е толкова ценно?
  3. Как да намеря някой в Тиндър?
  4. Сайт за запознанства Tinder
  5. Каква е разликата между Stereo и Mono?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.