Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebookfacebook instagram whatsapp sriv

Какво каза Марк Зукърбърг на своя информатор във Facebook? Главният изпълнителен директор Зук казва, че твърденията за Facebook са неоснователни.

Марк Зукърбърг направи изявления срещу информатора на Facebook . Някои твърдения, направени от бившия служител на Facebook, бяха, че Facebook е мислил само за печалба.

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг представи ново изявление в Сената на САЩ, защитаващо неговата компания, след показанията на бившия служител на Facebook Франсис Хауген .

Изпълнителният директор на Facebook направи поразителни изявления, като изложи същите аргументи, които компании като Philip Morris и RJ Reynolds изказаха през последното десетилетие на 20 -ти век.

Хауген твърди, че Facebook е избрал печалба пред благосъстоянието на своите потребители и е откраднал десетки хиляди поверителни вътрешни документи, за да го докаже . Хауген каза пред подкомисията на Сената във вторник, че работата е приключила в Zuck и че ако наистина иска, той може да направи продукта по -добър за човечеството.

Прочети Още: Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!

Какво каза Марк Зукърбърг на своя информатор във Facebook?

Главният изпълнителен директор Зук настоява, че изявлението на сигнализиращия е „неразумно“ и „неправилно характеризирало добрия бизнес на Facebook“. Милиардерът казва, че компанията предлага качествено изживяване и затова милиарди хора обичат нейните продукти:

„Аргументът, че умишлено публикуваме съдържание, което ядосва хората за печалба, е напълно неправдоподобен.

Печелим пари от реклама и рекламодателите постоянно казват, че не искат вредно или досадно съдържание заедно с рекламите си.

Ако не се интересувахме от борбата с вредното съдържание, тогава защо трябва да наемаме повече хора от всяка друга специализирана компания, дори по -големи от нас?

Не знам за технологична компания, която се е заела да разработва продукти, които разгневяват или депресират хората. „

 Изненадан, че изпълнителният директор на Facebook даде пример в стила на Big Tobacco (голяма цигарена индустрия). Big Tobacco знаеше, че цигарите са вредни още през 50 -те години на миналия век. Но до 90 -те години той продължава да настоява публично, че никотинът е безопасен и не води до пристрастяване. Експертите в социалните медии смятат, че Facebook прави същото.

„Ако искахме да скрием резултатите си, защо бихме задали водещ в индустрията стандарт за прозрачност и отчитане на това, което правим?“ Казвайки, че не управляват социалните медии, изпълнителният директор Зук изглежда не може да се справи с тези твърдения за кратко време.

Какво мислите за краха на Facebook и Марк Зукърбърг, изправени пред тези обвинения? Споделете вашите виждания с нас в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.