Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!twitter potrebitelski chatove

Twitter ще подкани потребителските чатове с командния ред. Ще получите предупреждение от Twitter, преди да публикувате противоречиви съобщения.

Twitter ще пречи на потребителските чатове с командния ред . Ще видите подкани в Twitter, които потенциално дават топло предупреждение преди разговор.

Twitter тества нова функция за подкани в iOS и Android, която ви предупреждава, преди да влезете в разгорещен разговор .

За да дадем пример, има подкана, която казва „разговори като този могат да се разгорещят“ към текущ разговор. Ако се опитате да отговорите на един от тези „рискови“ разговори, ще видите три точки, озаглавени „нека да се държим под око“, за да насърчим съпричастни и основани на факти разговори.

Не е ясно как Twitter определя кога да показва тези подкани, но той отбелязва, че не винаги може да се получи правилно:

„Критериите, които използваме, за да определим кои разговори ще покажат тази подкана, може да се променят, докато научим от този тест. Може да разгледаме темата на Tweet и връзката между автора на Tweet и респондента.“

Тази функция беше обявена в края на септември заедно с някои други функции и инициативи, които платформата тества и внедрява.

Можете да разгледате примерните подкани в туита по -долу, но не е ясно дали тези предложения първо са били само за разговори на английски:

Прочети Още: Фондът на Джордж Сорос обявява, че получава биткойни

Twitter ще подкани потребителските чатове с командния ред

Социалните медии могат да бъдат трудно място за навигация, а Twitter е на мисия да помогне на потребителите да чуруликат и да се ангажират повече.

Подканите са последният опит на компанията да намали постоянния тормоз и злоупотреба в платформата. Например, друга подкана ви предупреждава, преди да туитирате нещо, което може да бъде обидно.

Twitter може също така да покаже предупреждение, ако се опитате да ретутирате статия, която смята, че не сте прочели, което може да помогне за намаляване на разпространението на дезинформация.

Въпреки че компанията за социални медии може да помогне за предотвратяване на споделянето на някои лоши туитове с такива функции, нарастващият списък с потенциални предупреждения, които трябва да прегледате, преди да туитирате, е тревожен индикатор за цялото преживяване.

Наскоро в Twitter; Той стартира общности, които функционират като Facebook групи, позволявайки на потребителите да участват в теми, които обичат, включително космос, крипто, грижа за кожата и др.

Тези пространства имат за цел да подпомогнат по-здравословното взаимодействие между потребители със сходни интереси, но засега общностите са само с покани.

Подобни публикации

  1. Проблем с известията в Instagram и решение
  2. Какво е Bumble? Как да използвам?
  3. Какво е Google Преводач?
  4. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат
  5. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.