Ново видео от Марк Зукърбърг: Той сплита косата на дъщеря си със смарт очила Ray-Ban!mark zuckerberg ray ban inteligentni ochila

Ново видео от Марк Зукърбърг: Той сплита косата на дъщеря си със смарт очила Ray-Ban!

В новото видео, което публикува в профила си в Instagram, Марк Зукърбърг сподели снимки, на които сплита косата на дъщеря си с помощта на смарт очила Ray-Ban. Ето подробностите! Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг показа новите интелигентни очила Ray-Ban на компанията, работещи с AI, в публикация в Instagram, която използва, за да сплете косата на дъщеря си.

Във видеото шефът на Мета пита нейните очила Ray-Ban : „Хей, Мета, как мога да плета?“ той пита. След това изкуственият интелект в умните очила води Зукърбърг през стъпките, докато той сплита косата на дъщеря си.

След това той прави снимка на плетивото и я изпраща на съпругата си, като пише: „Най-накрая се научих как да плета. Благодаря ти, Meta AI.“

Марк Зукърбърг сплита косата на дъщеря си с интелигентни очила Ray-Ban

Смарт очила, произведени в сътрудничество с Ray-Ban, бяха показани на събитието Meta’s Connect миналия месец. Очилата с изкуствен интелект имат камера, която може да записва и високоговорители по краищата на очилата.

Meta има за цел да помогне на носещите очила да се движат между „виртуални и реални светове“ и да изпитат „метавселената“.

Топ версията на умните очила се продава за $299 и носи нови функции като подобрени камери, по-лек дизайн и излъчване на живо. Какво мислите за интелигентните очила Ray-Ban на Meta? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. TikTok забранен в друга държава: Каква е причината за блокирането на достъпа?
  2. Бележките на TikTok са налични!
  3. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  4. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  5. Невероятна грешка в Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.