Ново видео от Марк Зукърбърг: Той сплита косата на дъщеря си със смарт очила Ray-Ban!mark zuckerberg ray ban inteligentni ochila

Ново видео от Марк Зукърбърг: Той сплита косата на дъщеря си със смарт очила Ray-Ban!

В новото видео, което публикува в профила си в Instagram, Марк Зукърбърг сподели снимки, на които сплита косата на дъщеря си с помощта на смарт очила Ray-Ban. Ето подробностите! Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг показа новите интелигентни очила Ray-Ban на компанията, работещи с AI, в публикация в Instagram, която използва, за да сплете косата на дъщеря си.

Във видеото шефът на Мета пита нейните очила Ray-Ban : „Хей, Мета, как мога да плета?“ той пита. След това изкуственият интелект в умните очила води Зукърбърг през стъпките, докато той сплита косата на дъщеря си.

След това той прави снимка на плетивото и я изпраща на съпругата си, като пише: „Най-накрая се научих как да плета. Благодаря ти, Meta AI.“

Марк Зукърбърг сплита косата на дъщеря си с интелигентни очила Ray-Ban

Смарт очила, произведени в сътрудничество с Ray-Ban, бяха показани на събитието Meta’s Connect миналия месец. Очилата с изкуствен интелект имат камера, която може да записва и високоговорители по краищата на очилата.

Meta има за цел да помогне на носещите очила да се движат между „виртуални и реални светове“ и да изпитат „метавселената“.

Топ версията на умните очила се продава за $299 и носи нови функции като подобрени камери, по-лек дизайн и излъчване на живо. Какво мислите за интелигентните очила Ray-Ban на Meta? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!
  2. Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!
  3. Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!
  4. Microsoft преименува Bing Chat на Copilot
  5. Колко дял получава Apple от Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.