Нови слухове от Samsung Galaxy Z Fold 6: Камерата може да разстрои потребителите!samsung galaxy z fold 6

Нови слухове от Samsung Galaxy Z Fold 6: Камерата може да разстрои потребителите!

Появи се нова информация за камерата на Galaxy Z Fold 6, върху която Samsung работят от известно време. Ето подробностите! Не е лесно да правите иновации всяка година в света на смартфоните. Може да се каже, че остава трудно да се препроектират вътрешните части и сложните шарнирни механизми на модерно сгъваемо устройство. Днес започнаха да се появяват слухове за следващия телефон Galaxy Z Fold 6 на Samsung. Според Ice Universe потребителите трябва да намалят очакванията си по отношение на основната камера на Galaxy Z Fold 6.

Samsung Galaxy Z Fold 6 идва със същия сензор на камерата

Изглежда, че Samsung ще използва отново 50MP сензора Samsung GN3 (1/1.56″, 1.0µm) за основната камера. Това е същият сензор, който се намира в Galaxy Z Fold 5, както и в Galaxy Z Fold 4.

Ако този слух е верен, наистина е малко тъжно, но според други надеждни доклади от The Elec, Samsung може да се стреми да направи Galaxy Z Fold 6 по-тънък и да започне да намалява нарастващата разлика в дебелината между собствените си продукти и продуктите на конкурентите.

Според въпросния доклад, Samsung продължава проучването на сгъваемия Mate X5 на Huawei, за да види как китайската компания е постигнала едновременно по-тънък профил и по-голяма вътрешна батерия. И така, какви са очакванията ви от новите сгъваеми модели? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.