Поддръжката за междуплатформени съобщения идва в WhatsApp!whatsapp sms mejdu platformi

Поддръжката за междуплатформени съобщения идва в WhatsApp!

Поддръжката за междуплатформени съобщения най-накрая идва в WhatsApp. И така, как ще работи функцията? Ето подробностите! В резултат на решенията, взети от базираната в Европа DMA, дългоочакваната иновация идва в WhatsApp.

Европейският съюз предприема важни стъпки за премахване на монополната ситуация в много различни сектори и една от тези стъпки предоставя на WhatsApp функция, която потребителите ще харесат много.

Съобщенията могат да се изпращат до WhatsApp от Telegram и Signal

В обхвата на новите разпоредби, които трябва да се спазват, поддръжката на междуплатформени съобщения идва в WhatsApp. Функцията, която беше тествана за известно време, ще бъде публично достъпна много скоро.

Начинът, по който работи поддръжката за междуплатформени съобщения, е по същество както подсказва името. Например, вече могат да се изпращат съобщения до потребител на WhatsApp от платформи като Telegram или Signal, които са приложения за съобщения, алтернативни на WhatsApp, дори и да нямат акаунт.

Характеристики и цена на OnePlus 12R с 16 GB RAM

В момента не е ясно дали функцията ще бъде налична по целия свят, но се очаква да бъде налична във всички европейски страни. В момента WhatsApp продължава да тества функцията с тестови потребители и тестовете се извършват координирано на Android и iOS. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.