Поддръжката за междуплатформени съобщения идва в WhatsApp!whatsapp sms mejdu platformi

Поддръжката за междуплатформени съобщения идва в WhatsApp!

Поддръжката за междуплатформени съобщения най-накрая идва в WhatsApp. И така, как ще работи функцията? Ето подробностите! В резултат на решенията, взети от базираната в Европа DMA, дългоочакваната иновация идва в WhatsApp.

Европейският съюз предприема важни стъпки за премахване на монополната ситуация в много различни сектори и една от тези стъпки предоставя на WhatsApp функция, която потребителите ще харесат много.

Съобщенията могат да се изпращат до WhatsApp от Telegram и Signal

В обхвата на новите разпоредби, които трябва да се спазват, поддръжката на междуплатформени съобщения идва в WhatsApp. Функцията, която беше тествана за известно време, ще бъде публично достъпна много скоро.

Начинът, по който работи поддръжката за междуплатформени съобщения, е по същество както подсказва името. Например, вече могат да се изпращат съобщения до потребител на WhatsApp от платформи като Telegram или Signal, които са приложения за съобщения, алтернативни на WhatsApp, дори и да нямат акаунт.

Характеристики и цена на OnePlus 12R с 16 GB RAM

В момента не е ясно дали функцията ще бъде налична по целия свят, но се очаква да бъде налична във всички европейски страни. В момента WhatsApp продължава да тества функцията с тестови потребители и тестовете се извършват координирано на Android и iOS. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Влизане в фейсбук без парола от телефона
  2. Какво означава последно видян във вайбър?
  3. Пълно Ръководство за Зареждане на Ваучер Vivacom
  4. Microsoft Edge вече няма да улавя тайно данни от други браузъри!
  5. Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.