Spotify планира функция за пазаруване в приложението!spotify nova funktsia za pazaruvane

Spotify планира да внесе функция за пазаруване в приложението!

Spotify започва да предлага покупки в приложението в Европа. Ето подробностите! Spotify реши да предложи покупки в приложението на своите потребители в Европа. От март потребителите на Spotify в Европа ще могат да купуват съдържание като аудиокниги и абонаментни планове директно чрез приложението за стрийминг на музика. Тази промяна се случи под влиянието на Закона за цифровите пазари (DMA).

Опцията за покупка в приложението е важна стъпка за Spotify в рамките на споровете за такси с Apple. Компанията заявява, че тези такси са я принудили да увеличи месечните абонаментни такси, за да компенсира допълнителните разходи.

Листнатите в САЩ акции на Spotify се повишиха с почти 2% след съобщението

Spotify изрази разочарованието си от отдавна критикуваните политики на Apple, подчертавайки потенциала на DMA да предлага на клиентите възможности и по-удобни опции за плащане в ЕС.

Поддръжката за междуплатформени съобщения идва в WhatsApp! Прочети!

В други новини във вторник Apple се опита да отхвърли иск за обезщетение от 1 милиард долара в дело, заведено в Лондон от името на повече от 1500 разработчици на приложения. Много хора, включително изпълнителният директор на Meta Platform Марк Зукърбърг, критикуваха политиките на App Store на Apple по отношение на структурата на таксите и конфликта на интереси. След тези развития Meta също така заяви, че трябва да се положат усилия по отношение на по-конкурентни методи за разпространение и подкрепа за разработчиците.

Подобни публикации

  1. YouTube с нова функция Супер чат
  2. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  3. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  4. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.