Конкуренцията на Microsoft и Google започваgoogle microsoft bing chatgpt

Конкуренцията на Microsoft и Google се разгаря: ChatGPT идва в Bing!

Microsoft обяви функция, която може да постави браузъра Bing пред конкуренцията с Google. ChatGPT скоро ще бъде добавен към Bing. Ето подробностите!

След като ChatGPT стана все по-разпространен, много хора започнаха да твърдят, че традиционните търсачки ще останат в миналото. Въпреки че се казва, че Google е вдигнал „червена тревога“ за тази технология, според нов доклад, публикуван днес, Microsoft се готви да пусне версия на своята търсачка Bing, която използва изкуствения интелект зад ChatGPT, за да отговори на някои заявки за търсене.

Тези проучвания датират отпреди няколко години, според The ​​Information. Инвестицията на Microsoft в OpenAI през 2019 г. включваше споразумение за включване на някои от функциите на GPT в Bing.

Друга нова функция на Bing: Създател на изображения

По-стара версия на GPT вече се използва в Bing за автоматични предложения за заявки за търсене, докато пишете. По същия начин Microsoft обяви плановете си да интегрира Dall-E 2 в Bing Image Creator. Благодарение на тази нова услуга Image Creator на Bing е възможно да създадете желаното изображение, като въведете няколко думи по ваш избор, но за съжаление функцията не е налична в момента у нас.

Връщайки се към нашата тема, тези захранвани от AI заявки могат да бъдат под формата на пълно изречение, съдържащо източника на информацията или списък с връзки, вместо подхода Featured Snippet, който цитира източник, който може да отговори на вашия въпрос. Въпреки това, тъй като GPT не е предназначен да „непрекъснато изтрива мрежата или да предоставя информация в реално време, както прави търсачката“, Bing ще продължи да разчита на собствената си технология за генериране на повечето резултати от търсенето. Също така не е ясно как Bing ще гарантира точността на отговорите.

Информацията гласи, че тази функция може да бъде въведена преди края на март и че Bing може да бъде позициониран като един от единствените начини за безплатен достъп до части от GPT.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.