Acer представя ново бюро за колоездене eKinektacer ekinekt koloezdene

Acer представя ново бюро за колоездене eKinekt 2023

Acer продължава да привлича вниманието с иновативните си продукти. Компанията представи новия eKinekt Cycling Desk онзи ден. Ето подробностите!

Acer представи масата за велосипеди eKinekt BD3, която се състои от велоергометър за закрито, за да поддържа по-здравословен начин на живот и устойчив живот. И така, какви характеристики има тази маса за велосипеди и какво е нейното значение?

Тази нова маса за велосипеди от Acer позволява на потребителите да тренират от мястото, където работят, както и кинетичната енергия, произведена от педалите, които се въртят, захранвайки машината и зареждайки желаните устройства. В допълнение, благодарение на LCD екрана и приложението за смартфон на машината, упражненията и напредъкът могат да се проследяват.

Много настройки като работния процес и интензивността на упражненията могат да се регулират чрез приложението или екрана. Устройството предлага алтернативни портове с два различни USB Type-A и един USB Type-C за използване в офиса или у дома. Със закачалката за чанти и поставката за напитки всичките ви нужди са събрани заедно.

Могат да се произвеждат 75 вата мощност на час

Работната логика на машината е преобразуването на кинетичната енергия в електричество, докато въртите педала. След един час цикъл при 60 RPM се произвежда 75 вата мощност, която може да се използва за зареждане на лаптопи или много други устройства. Машината има два различни режима работен и спортен. В тези режими машините на машината могат да бъдат позиционирани по различни начини според вашите желания и режима.

eKinekt BD 3 ще бъде наличен през юни на цени, започващи от 999 евро . И така, какво мислите за този продукт? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.