Microsoft прави свои собствени очила за виртуална реалностmicrosoft shte napravi ochila za virtualna realnost

Microsoft прави свои собствени очила за виртуална реалност

Новият патент, получен от Microsoft, показва, че компанията може да работи върху собствени VR очила. Подробностите са тук! Въпреки че направи голяма експлозия в началото, метавселената и технологиите за очила VR / AR, които бяха спрени след новината за щети, може да започнат да се покачват отново в близко бъдеще. Нещата изглежда се нагряват през следващите месеци, след като Apple се присъедини към конкуренцията със слушалки за смесена реалност. Този път стъпка дойде от Microsoft.

Скорошен патент от Microsoft показва, че компанията е разработила свои собствени VR слушалки, за да се конкурира с Sony PlayStation VR2.

Как да използваме Microsoft Office безплатно?

Слушалките Xbox VR може да са на път

PlayStation VR2, представена от Sony през последните години и наскоро представена с втората си версия, се открои като важна алтернатива във VR технологиите със своите специални продукции и мощността на PlayStation 5. Изглежда, че VR ход за страната на конзолата също ще дойде от Microsoft.

Патентът на Microsoft е върху много напреднала технология за проследяване на очите. Твърди се, че този патент е получен за VR очилата, върху които компанията работи от известно време. Всъщност Microsoft разработва VR/AR очила почти по-дълго от повечето големи компании. Тези продукти обаче не са били достъпни за потребителя.

Microsoft разработва очила, поддържани от AR, за американската армия и в момента тези очила се тестват активно от военните. Съществува и възможност патентът да е взет за разработването на AR очила за американската армия. От друга страна, като се има предвид, че технологията за проследяване на очите се използва най-вече във VR очила, може да се каже, че тя работи на Xbox VR очила.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.