Най-добрите приложения за записване на разговори

profili, instagram

В този списък сме тук с най-добрите приложения, които можете да използвате за запис на разговори. И така, кои са най-добрите приложения за запис на разговори?

Ако търсите начин да запишете разговорите, които правите на вашия смартфон по различни причини, като например да правите бележки по-късно, ние сме тук с най-добрите приложения, които можете да използвате за запис на разговори . Можете да записвате разговорите си с помощта на едно от приложенията в този списък. Но кои са най-добрите приложения за запис на разговори ?

Прочети Още: Най-добрите приложения за навигация за Android

Ако трябва да направим малко напомняне в началото, приложенията за запис на разговори могат да се използват само на смартфони с операционна система Android. Поради ограниченията, наложени от Apple, не е възможно да използвате приложение за записване на разговори на iPhone.

Кои са най-добрите приложения за запис на разговори?

  • ACR – записващо устройство
  • Автоматичен записващ разговор
  • Автоматичен записващ разговор

1. ACR – записващо устройство

Call Recorder, както подсказва името, е безплатно и полезно приложение за записване на обаждания за Android, което записва вашите телефонни разговори. Приложението, което има много алтернативи в магазина за приложения, се откроява благодарение на допълнителните функции, които предлага, за разлика от други приложения. Благодарение на приложението, разработено по много прост и полезен начин, можете да запишете всички обаждания, които ще направите. 

2. Автоматичен записващ разговор

Automatic Call Recorder е полезно приложение, разработено за записване на обажданията, които ще извършвате на вашите Android устройства. След като приложението бъде инсталирано, то автоматично записва всички разговори, които ще направите. Можете да използвате приложението, като го инсталирате безплатно на вашите телефони с Android.

В настройките на приложението можете да посочите кои разговори ще се записват и кои ще се прослушват автоматично след запис. Можете също така да се възползвате от пространството за съхранение в облак, като синхронизирате разговорите, запазени в Google Drive и Dropbox. По този начин собствената памет на вашето устройство няма да бъде запълнена.

3. Автоматичен запис на разговори

Благодарение на Automatic Call Recorder, който можете да изтеглите и използвате напълно безплатно на вашите смартфони и таблети с помощта на операционната система Android, можете лесно да запазвате важни обаждания, телефонни разговори и специални моменти, които ще искате да запомните по-късно като гласови записи.

Auto Call Recorder може да записва както вашите, така и входящи повиквания. Можете да конфигурирате приложението да записва автоматично вашите обаждания и можете да преглеждате историята на регистъра на обажданията си, като отворите приложението. Записаните в тази история на разговорите разговори се сортират по датата на повикването и датата на входящото повикване. По този начин можете лесно да получите достъп до записа на разговор, който искате да слушате.

Как да използвам приложенията за запис на разговори?

Трябва само да изберете едно от горните приложения, да го изтеглите на вашето устройство и след това да го инсталирате. След това можете да започнете автоматично или ръчно записване на разговори и да записвате съдържанието на вашите разговори. В края на разговора записите автоматично се прекратяват.

Плащат ли се приложенията за запис на разговори?

Някои от приложенията за записване на разговори са безплатни, докато други могат да бъдат платени или таксувани за достъп до различни функции. На този етап ще бъде възможно да получите най-точната информация, като проверите съдържанието на приложението, за да не сгрешите.

Законни ли са практиките за запис на разговори?

Регистрацията, направена без съгласието на другата страна, представлява престъпление в интервютата . В този контекст тези, които нарушават поверителността на комуникацията и които незаконно разкриват съдържанието, могат да бъдат наказани в съответствие със закона.

Подобни публикации

  1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  2. Най-популярните музикални ботове на Discord
  3. Безплатен екранен рекордер за Windows
  4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.