По-бързи методи за зареждане за телефон с Androidzarejdane na smartphone

Какви са по-бързите методи за зареждане на телефона с Android? Какво можете да направите, ако вашият смартфон не се зарежда достатъчно бързо?

Кои са по-бързите начини за зареждане на Android телефон? Производителите на смартфони напоследък работят по технологии за бързо зареждане, но много телефони все още нямат uber или супер скорости. В този момент може да е досадно, че вашият смартфон се зарежда относително бавно. И така, вместо да се задоволявате с това, което имате, какво можете да направите, за да заредите смартфона си по-бързо?

Как да направим таксата за телефон с Android по-бърза?

  • Използвайте адаптер за бързо зареждане
  • Не зареждайте от USB
  • Затворете връзките по време на зареждане
  • Не използвайте вашия смартфон

Прочети Още: Най-добрите приложения за записване на разговори

Какво можете да направите, за да заредите телефона си с Android по-бързо!

Ако се оплаквате, че батерията ви се зарежда бавно и нямате достатъчно време или пари, за да чакате нови технологии, в тази статия ще споделим с вас някои методи, които могат да помогнат на вашия смартфон да се зарежда по-бързо.

1. Използвайте адаптер за бързо зареждане

Ако имате модел, представен през последните няколко години, вашият смартфон вероятно предлага 15W или 18W поддръжка за бързо зареждане. В този момент се уверете, че смартфонът, който използвате, може да получи пълна мощност. На първо място, това, което трябва да направите, е да разберете колко W поддръжка за зареждане предлага вашият смартфон. След това не забравяйте да използвате адаптер за зареждане, който ще поддържа този ток.

Ще видите две различни стойности като V и A в адаптера, който използвате. Това са енергийни стойности, известни като напрежение (V) и усилватели (A). Ако видите стойности 5V 2A на адаптера, това означава, че той може да захранва 10W ток. Достатъчно е да умножите тези две стойности, за да достигнете резултата за други стойности.

Така че, използването на 10W адаптер на 18W смартфон означава, че не получавате максималния ток, който можете да получите. В този случай, ако вашият адаптер не предоставя тока, който може да поеме вашият смартфон, може да помислите за закупуване на нов адаптер.

2. Не зареждайте от USB

Отново, започвайки от горната точка, USB портовете обикновено предлагат 5W изходна мощност. Това кара вашия смартфон да се зарежда по-бавно, така че винаги предпочитайте да използвате адаптер, за да избегнете подобни ситуации. Междувременно нека подчертаем, че някои специални USB (само тези, които се фокусират върху зареждането) може да имат поддръжка за бързо зареждане.

3. Затворете връзките по време на зареждане

Изключването на връзки като Wi-Fi, LTE и Bluetooth по време на зареждане на вашия смартфон ще сведе до минимум количеството енергия, необходимо на устройството, което ще осигури по-бързо зареждане. За това можете да помислите за активиране на тези връзки една по една или използване на полетен режим по време на зареждане.

4. Не използвайте вашия смартфон

Противно на горната точка, използването на смартфон по време на зареждане ще увеличи нуждата от енергия, така че времето за зареждане ще се увеличи пропорционално. Ако не предпочитате да използвате режим на полет или да изключите връзките, трябва да избягвате използването на вашия смартфон.

Стигнахме до края на това ръководство, което сме подготвили за вас. И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Информацията тук работи ли за вас и помага ли вашето устройство да се зарежда по-бързо? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики, цена и дата на пускане на Google Pixel 8 Series
  2. Разкрито е приложението, което е подслушвало тайно телефона ви от година!
  3. Важна промяна от Apple 2023
  4. Функцията за търсене на TikTok идва на телефони като джаджа!
  5. Милиони телефони с Android със зловреден софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.