Най-добри диетични практикиdietichni

Диетичните практики помагат на хората да водят по-здравословен живот. В тази статия сме събрали най-успешните приложения в областта.

Диетичните практики помагат на хората да водят по-здравословен живот. В тази статия сме събрали най-успешните приложения в областта. Можете да разгледате списъка, който сме подготвили и да изтеглите приложенията, които харесвате на мобилното си устройство и да започнете да ги използвате.

Прочети Още: Безплатната премиум кампания за първия месец на Spotify се завръща

Една от най-трудните части на здравословния живот са добрите хранителни навици. Разбира се, упражненията също са важни, но ако ядете нездравословни храни, спортът няма да има особен смисъл. В мобилната платформа има различни приложения, които могат да ви помогнат да придобиете здравословни хранителни навици.

Списък с диетични приложения

  • fitwell
  • lifesum
  • диетичен
  • MyFitnessPal
  • Брояч на калории FatSecret

По-горе са дадени диетични препоръки. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Също така не забравяйте да разгледате нашия списък с най-добрите приложения за крачкомер.

Fitwell

Fitwell, който има огромна популярност, е приложение за фитнес и здраве. Приложението, което предлага персонализирана програма за хранене, помага на хората да се хранят по здравословен начин. Можете да записвате какво ядете и пиете чрез приложението. За храна има раздели като закуска, лека закуска, обяд.

Можете да проследявате стъпките, които предприемате, калориите, които изгаряте и дейностите, които извършвате, и дори можете да споделяте тази информация с приятелите си. Има видеоклипове за упражненията в приложението, което предлага персонализирана тренировъчна програма.

Lifesum

В Lifesum има различни диетични програми. Приложението, което е изтеглено повече от 10 милиона пъти, позволява здравословна загуба на тегло. Услугата, която има удобен интерфейс, има и раздел със здравословни ястия. В този раздел има и информация колко калории има храната.

Чрез приложението е възможно да следите колко калории сте приели, количеството вода, което пиете през деня и други. Приложението включва и баркод скенер. Така лесно може да се проследи консумираната храна през деня.

MyFitnessPal

Приложението MyFitnessPal има повече от 6 милиона храни в своята база данни. В секцията за търсене на услугата можете да напишете храната, за която се чудите за калориите, и можете да получите информация много бързо.

Повече от 100 милиона изтеглени приложения имат функция, наречена Запис на храна. Тази функция позволява на потребителите да проследяват храната много лесно. Можете също така да следите консумацията на вода чрез приложението с функцията за запис на активност. Така можете да анализирате общото количество вода, което пиете през деня.

Брояч на калории FatSecret

FatSecret Calorie Counter, който предлага много лесна употреба благодарение на успешния си интерфейс, има различни рецепти и диети. Когато отворите приложението, първо трябва да определите дали целта ви е да отслабнете, да поддържате тегло или да наддадете. След това трябва да отговорите на редица въпроси като пол и текущо тегло.

След това приложението определя количеството калории, които трябва да се приемат дневно. В приложението редовно добавяте храните, които консумирате по време на хранене. По време на процеса на добавяне можете да видите количеството калории и хранителните стойности на храната. Общите калории се изчисляват автоматично, докато добавяте храна.

В тази статия сме подготвили списък с диетични приложения. Можете да получите достъп до връзките за изтегляне на приложенията в списъка по-долу. Можете също да разгледате нашия списък с телевизионни предавания, които да гледате, докато ядете.

Подобни публикации

  1. Каква е разликата между PDR и психологията?
  2. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?
  3. Учените работят върху ваксина срещу COVID за пиене
  4. Неразбрани факти за успокоителните
  5. Какво е плацебо ефектът и какво прави?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.